楊卓娜41歲生日生日 網民讚似少女

mickeyeva
|
楊卓娜做戲幾好睇, 尤其喊戲, 祝, 我覺得個樣順眼過木偶鼻

藝人楊卓娜(Lenna)今個月10號度過41歲生日,Sweet到爆嘅老公就為佢開咗個生日派對!佢將派對相片放上微博分享,不過卓娜只係畀細女出鏡,其他親友就被emoji遮樣變成豬同狗,不過妹夫羅仲謙就憑住一身爆肌身形突圍而出,網友又估邊個先楊怡,非常搞笑!

而現場就布滿色彩繽紛嘅氣球,除咗有Lenna英文字母氣球,仲有印有佢靚相嘅氣球,相當精緻。卓娜仲冧爆晒鮮花,相信一定係老公送㗎喇,留言:「好開心的一個生日Party!多謝我的家人及朋友為我慶生!也謝謝大家的祝福!」

[p=28, null, left]網民除咗送上祝福,仲大讚佢Keep得好一啲都唔似41歲,仲好有少女味呀!

老公落足心思!

壽星女勁開心!

卓娜只係畀細女出鏡,其他親友就變成豬同狗,不過妹夫羅仲謙(右)就憑住一身爆肌身形被認出!

布置得勁靚!

有龍蝦食!

楊卓娜微博

仲有花收!

當然最開心一定係親友喺晒身邊喇!

靚豬豬
|
似少女又誇左d,點睇都係少婦啩
lojo11    發表於 18-11-12 15:14
aliensss2008
|
靚豬豬 發表於 18-11-12 15:02

雖然我都鍾意佢
但都覺太誇張

讚人唔一定話人後生
佢好有女人味
好和善

cake05    發表於 18-11-13 09:04
esmehouse
|
唔似少女喎
超級特務
|

一向都覺得似靚師奶少婦款
佢係靚,但點睇都係楊怡靚d Sharp d
zola
|
咁。。。又未去到少女。。。但佢年紀黎講算keep得睇落後生,同埋真係靚女。
happyty
|
少婦啦!D皮膚真的好靚!
豬仔mami
|

咪係,雖然都係靚但係邊忽似少女呢,話佢個女少女都服啲吖,有時啲報道真係……係唔係都話仙氣呀,乜味濃呀,而家啲人好似唔識寫其他野咁
sinaman167
|
少女...太誇啦掛,話靚女KEEP得好都可以
pigpigyy
|
似少婦好d
alicemic
|
講樣都係阿妹搶眼啲,楊卓娜都靚,靚在成熟有韻味,但少女樣就無可能, 佢完全唔係呢個look !
jtw_ki
|
佢係靚女嘅,但個樣有少少b6味,所以後生時個樣感覺比較娘,但老咗反而份娘味變咗做女人味,同康華一樣,年紀大反而靚過後生時

楊怡其實後生時都好靚,係整過鼻搞到麻麻,唔整好d,不過楊怡冇娘味,反而有星味
amyamy123
|
少婦o岩d 喎
hiragana
|
一向都師奶look... 點少女法
但佢係keep得唔錯
靚豬豬
|
alicemic 發表於 18-11-12 15:26
講樣都係阿妹搶眼啲,楊卓娜都靚,靚在成熟有韻味,但少女樣就無可能, 佢完全唔係呢個look !
...

話時話我不嬲都覺得佢係c9 look (不喜勿插)
mandy952
|
mickeyeva 發表於 18-11-12 14:59
楊卓娜做戲幾好睇, 尤其喊戲, 祝, 我覺得個樣順眼過木偶鼻

其實佢當年選港姐,估佢三甲
mandy952
|

其實佢當年選港姐,估佢三甲
ktang0
|
覺得佢靚but寧願佢似返40歲有女人味好過扮少女。講真我真係頂唔順40歲着吊帶牛仔褲
angiehouse
|

應該吾止41歲呢
樣系keep得好既
dcandy721
|
佢順眼過阿妹