影孕婦相留念

chujudy
|

第一胎,就快15週,搵孕婦相book定都差不多,有介紹嗎?Budget$5000樓下都ok
包全部相、包化妝、包衫 (太懶)
想同老公一齊影 (即係唔係主力影孕婦一個)
唔想太性感⋯最好係溫馨少少
係咪太高要求
—————————-
2018-11-19 更新

多謝各位介紹呀!經過呢排瘋狂問朋友同狂loop各間公司嘅相之後,我已經決定左揀Get fun影孕婦相喇!啲相好溫馨好靚,最緊要配套好好,價錢我諗係屬於中價,有興趣自己去facebook search黎睇下啦好開心呀終於完成左呢個項目~係時候繼續睇阿女嘅bb車仔、衫仔、扮靚野啦
KTychan
|
chujudy 發表於 18-11-12 15:43
第一胎,就快15週,搵孕婦相book定都差不多,有介紹嗎?Budget$5000樓下都ok
包全部相、包化妝、包衫 (太懶 ...

你可以睇下Moren Studio,我之前係道影,效果唔錯(emoji)
chujudy
|
KTychan 發表於 18-11-12 16:54
你可以睇下Moren Studio,我之前係道影,效果唔錯(emoji)

謝謝你,呢間我都有睇呀!
請問你嗰陣影多唔多張同老公一齊影架?我見佢fb都係孕婦個人相比較多

我用左半日時間做research, 原來都有好多間, 睇到頭都暈
KTychan
|
chujudy 發表於 18-11-12 18:03
謝謝你,呢間我都有睇呀!
請問你嗰陣影多唔多張同老公一齊影架?我見佢fb都係孕婦個人相比較多

我記得我每一套衫都有同老公合照,不過其實你有咩要求都可以同攝影師講,攝影師哥哥好nice架(emoji)

市面上而家真係有好多間影大肚相,不過你依家15週仲可以慢慢揀(emoji)

haha748494
|
我果件C6都唔肯一齊影。
cookingbaby
|
覺得去影孕婦相好,我都後悔自己果陣無去影。
chujudy
|
haha748494 發表於 18-11-13 15:09
我果件C6都唔肯一齊影。

咁怕醜嘅
chujudy
|
cookingbaby 發表於 18-11-13 15:21
覺得去影孕婦相好,我都後悔自己果陣無去影。

係呀我有幾個朋友都話後悔,所以我都係唔好咁懶
feifeifu
|
chujudy 發表於 18-11-12 15:43
包全部相、包化妝、包衫 (太懶 ...

我都搵緊呀!幫手推下先
chujudy
|
feifeifu 發表於 18-11-13 22:00
我都搵緊呀!幫手推下先

咁你第幾週呀?我15但我想快快手KO呢個項目
Qoo815
|
回覆 haha748494 的帖子

我個C6都唔肯影, 仲駁咀話大肚相咪就係影大肚婆
而家30週, Book左33週影, 希望逼到佢影一兩張, 哈哈

yingmiying
|
我都搵緊 網上太多choice
貴既好靚但唔捨得
平既效果/d衫又好似差好遠
睇到頭暈
chujudy
|
Qoo815 發表於 18-11-14 10:29
回覆 haha748494 的帖子

我個C6都唔肯影, 仲駁咀話大肚相咪就係影大肚婆

可能叫男人面對鏡頭係怕醜啲
咁你搵左邊間影呀?
chujudy
|
yingmiying 發表於 18-11-14 11:29
我都搵緊 網上太多choice
貴既好靚但唔捨得
平既效果/d衫又好似差好遠

我都覺呀 所以我搵啲中價~太貴真係留番影new born划算啲
spcheater
|
我prenatal 同埋maternity 都係搵Seph 影
佢地好nice, d相都幾靚
你可以去佢地FB度睇下d相岩唔岩你style
Budget 既話好似會貴少少 (視乎package)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
chujudy
|
spcheater 發表於 18-11-14 12:06
我prenatal 同埋maternity 都係搵Seph 影
佢地好nice, d相都幾靚
你可以去佢地FB度睇下d相岩唔岩你style

Thank you!
呢間我都有睇呀 覺得啲景都幾靚~都係心水之一
feifeifu
|
chujudy 發表於 18-11-14 09:35
咁你第幾週呀?我15但我想快快手KO呢個項目

我14呀 我都想搵啲唔使太露肉(肥底唔想令人驚嚇) 有冇咩心水介紹下
chujudy
|
feifeifu 發表於 18-11-14 14:03

我14呀 我都想搵啲唔使太露肉(肥底唔想令人驚嚇) 有冇咩 ...

有一間好啱心水叫Get fun
包哂相、化妝、同衫呀
同埋啲衫都幾靚 唔係一般睇開內衣feel嗰啲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
K_C_Happy408
|
chujudy 發表於 18-11-14 14:47
有一間好啱心水叫Get fun
包哂相、化妝、同衫呀
同埋啲衫都幾靚 唔係一般睇開內衣feel嗰啲

我都揀依個間(emoji)
chujudy
|
K_C_Happy408 發表於 18-11-14 15:06
我都揀依個間(emoji)

咁你影左未呀
我而家心如鹿撞