影孕婦相留念

K_C_Happy408
|
chujudy 發表於 18-11-14 15:13
咁你影左未呀
我而家心如鹿撞

1月頭影,我自己本身都唔鍾意性感feel (我肥肥地無好身材)...見到get fun主打溫馨舒服,所以就一見鍾情
Qoo815
|
回覆 chujudy 的帖子

係FB見幾靚, 自然D
gypsophxxx photography
chujudy
|
K_C_Happy408 發表於 18-11-14 15:19
1月頭影,我自己本身都唔鍾意性感feel (我肥肥地無好身材)...見到get fun主打溫馨舒服,所以就一見鍾情
...

「一見鍾情」!你講得好啱呀
我問左價錢唔貴喎
feifeifu
|
chujudy 發表於 18-11-14 14:47
有一間好啱心水叫Get fun
包哂相、化妝、同衫呀
同埋啲衫都幾靚 唔係一般睇開內衣feel嗰啲

我即刻上fb睇 真係好靚喎 係我想搵嘅feel!!!!!
haha748494
|
回覆 Qoo815 的帖子

我當時就想同大囝影,希望你可以逼到你C6喇。
haha748494
|
回覆 chujudy 的帖子

我估都系喇。平時又幾自戀,成日同BB一齊影相。
|
chujudy 發表於 18-11-14 18:08
「一見鍾情」!你講得好啱呀
我問左價錢唔貴喎

我趁佢前排有做個優惠個陣join咖,我會影3小時,影埋戶外,希望1月頭唔會太凍啦(emoji)
chujudy
|
K_C_Happy408 發表於 18-11-15 07:56
我趁佢前排有做個優惠個陣join咖,我會影3小時,影埋戶外,希望1月頭唔會太凍啦(emoji)
...

我都諗緊影唔影埋戶外,我老公唔太想影因佢勁大汗,但我自己想影因睇啲相都好唔錯 要再說服下佢先

Btw get fun 都覆得好快,印象幾好
|
chujudy 發表於 18-11-15 14:36
我都諗緊影唔影埋戶外,我老公唔太想影因佢勁大汗,但我自己想影因睇啲相都好唔錯 要再說服下佢 ...

我老公都唔想影戶外咖,我問第一次佢話影室內就夠,
隔幾日我再問第二次,佢話影3個鐘怕我攰所以唔好影室外,
再隔多幾日我又問佢,佢就話:「你都問第三次,我再拒絕你咪好衰,同埋,其實我都無得say no咖啦。」哈哈哈哈
pigpiglamlam
|
通常都可以同老公影,問題係佢肯唔肯 我老公唔鍾意影相, 嗰陣係同大仔影
chujudy
|
K_C_Happy408 發表於 18-11-15 14:40
我老公都唔想影戶外咖,我問第一次佢話影室內就夠,
隔幾日我再問第二次,佢話影3個鐘怕我攰所以唔好影室 ...

我又試下先 頭先煩左佢一次,隔兩日又再煩多次
bchuma
|
chujudy 發表於 18-11-12 15:43
第一胎,就快15週,搵孕婦相book定都差不多,有介紹嗎?Budget$5000樓下都ok
包全部相、包化妝、包衫 (太懶 ...

要求唔高呀,係咁先咁好睇。
chujudy
|
pigpiglamlam 發表於 18-11-15 15:15
通常都可以同老公影,問題係佢肯唔肯 我老公唔鍾意影相, 嗰陣係同大仔影
...

咁你大仔影相嗰陣聽唔聽話呀?我見有啲人話同大仔/大女影,用左好多時間乙水小朋友,搞到啲相冇乜邊張靚
|
chujudy 發表於 18-11-15 21:11
咁你大仔影相嗰陣聽唔聽話呀?我見有啲人話同大仔/大女影,用左好多時間乙水小朋友,搞到啲相冇乜邊張靚:n ...

唔聽話ga 成日走黎走去, 所以冇乜靚,不過我要求簡單,影10幾張自己留念算
chujudy
|
bchuma 發表於 18-11-15 21:07
要求唔高呀,係咁先咁好睇。

(emoji)(emoji)
多謝支持(emoji)(emoji)
chujudy
|
pigpiglamlam 發表於 18-11-15 21:15
唔聽話ga 成日走黎走去, 所以冇乜靚,不過我要求簡單,影10幾張自己留念算
...

咁你勝在要求簡單
如果又再搵多輯都幾麻煩
|
chujudy 發表於 18-11-15 21:50
咁你勝在要求簡單
如果又再搵多輯都幾麻煩

我影ge都係好平,包衫同化妝,唔需要幾百張嗰d,其實post得幾個冇乜特別
要讚ge係我仔好麻煩但攝影師都好有耐性,好盡力捕捉佢ge表情
syl_yw
|
chujudy 發表於 18-11-12 15:43
第一胎,就快15週,搵孕婦相book定都差不多,有介紹嗎?Budget$5000樓下都ok
包全部相、包化妝、包衫 (太懶 ...

Yours Memory
bchuma
|
chujudy 發表於 18-11-15 21:47
(emoji)(emoji)
多謝支持(emoji)(emoji)

因為我無影都後悔lo
Lammyy
|
我34週影, 個肚好巨型有44吋.
我本身預$3000但係喺hokobuy 見有$2xx就試下。

Art project Studio
有兩個選擇:

Plan 1 —$268
-1小時拍攝 (最多兩大人加兩小孩)
-包15張相
-包化妝set頭
(不提供服裝)

Plan 2 —$468
-2.5小時拍攝 (最多兩大人加兩小孩)
-包25張相
-包化妝set頭
-提供一套婚紗 或 兩套大肚裙

影完好靚, 依家等緊執相
104張相, $1000埋單