影孕婦相留念

chujudy
|
西瓜MAMA 發表於 18-11-17 09:14
我個陣揀maxy k影既~黎緊影母乳相都係搵佢
自己個人同老公一齊都好平均
...

好有型呀你影母乳相
西瓜MAMA
|
chujudy 發表於 18-11-17 09:48
好有型呀你影母乳相

一世人一次珍藏而且有快閃價 好抵影
chujudy
|
西瓜MAMA 發表於 18-11-17 09:53
一世人一次珍藏而且有快閃價 好抵影

Yes yes 人一世物一世
係咪一班媽媽一齊到,然後輪流影架?
西瓜MAMA
|
chujudy 發表於 18-11-17 10:00
Yes yes 人一世物一世
係咪一班媽媽一齊到,然後輪流影架?

如果快閃價就揀時段影 每人15分鐘我同其他媽媽組隊影 影完個人 再影大合照
chujudy
|
西瓜MAMA 發表於 18-11-17 10:04
如果快閃價就揀時段影 每人15分鐘我同其他媽媽組隊影 影完個人 再影大合照
...

好熱鬧好正呀

JD930
|
syl_yw 發表於 18-11-15 23:19
Yours Memory

我都係係呢間影
syl_yw
|
chujudy 發表於 18-11-16 12:38
呢間我有睇呀,可能呢排狂睇bb野,fb成日彈啲廣告出黎

影得好好 我搵kristen
mwsiipb2
|
K_C_Happy408 發表於 18-11-16 12:29
btw, 你地會唔會join 影NB相啊?

我唔想, 因為唔想阿b咁早受人擺佈
chujudy
|
mwsiipb2 發表於 18-11-18 02:04
我唔想, 因為唔想阿b咁早受人擺佈

我老公都係咁講,同埋擔心啲道具唔夠衛生,所以可能自己影(即係我老公影) 我都十五十六,過多幾個月再決定
mwsiipb2
|
chujudy 發表於 18-11-18 10:09
我老公都係咁講,同埋擔心啲道具唔夠衛生,所以可能自己影(即係我老公影) 我都十五十六,過多幾個 ...

我同我老婆講,拎屋企嗰啲公仔圍住阿b來影
chujudy
|
mwsiipb2 發表於 18-11-18 14:07

唔止架 仲有啲靚毛毯呀 籃呀 枕頭仔呀 其實買哂可能仲貴過一個package
SPB
|
chujudy 發表於 18-11-18 17:25
唔止架 仲有啲靚毛毯呀 籃呀 枕頭仔呀 其實買哂可能仲貴過一個package
...

我哋揀咗House warming photos 影相,真係物有所值,送個本相簿有排版設計真係好靚。送嘅化妝好自然好靚,佢哋好細心引導我哋擺啲甫士,又會好有耐性氹小朋友好開心一齊影。影之前又會同我溝通下有d乜要預備下,我有好多問題查詢,佢哋都好有耐性慢慢解答。好多朋友睇咗我輯相都好滿意。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
candy_tsang
|
pigpiglamlam 發表於 18-11-15 22:43

我影ge都係好平,包衫同化妝,唔需要幾百張嗰d,其實 ...

邊間,幾$,thx
Lammyy
|
mwsiipb2 發表於 18-11-18 14:07

好多可以上門影ga
mwsiipb2
|
SPB 發表於 18-11-18 19:08
我哋揀咗House warming photos 影相,真係物有所值,送個本相簿有排版設計真係好靚。送嘅化妝好自然好靚, ...

係边区?
chujudy
|
SPB 發表於 18-11-18 19:08
我哋揀咗House warming photos 影相,真係物有所值,送個本相簿有排版設計真係好靚。送嘅化妝好自然好靚, ...

多謝你介紹先
chujudy
|
多謝各位介紹呀!經過呢排瘋狂問朋友同狂loop各間公司嘅相之後,我已經決定左揀Get fun影孕婦相喇!啲相好溫馨好靚,最緊要配套好好,價錢我諗係屬於中價,有興趣自己去facebook search黎睇下啦好開心呀終於完成左呢個項目~係時候繼續睇阿女嘅bb車仔、衫仔、扮靚野啦
SPB
|
mwsiipb2 發表於 18-11-19 08:16
係边区?

近牛頭角地鐵站,勁方便附近好多巴士來往港九新界
Sweetbabymom
|
31 週影
K_C_Happy408
|
chujudy 發表於 18-11-19 17:18
多謝各位介紹呀!經過呢排瘋狂問朋友同狂loop各間公司嘅相之後,我已經決定左揀Get fun影孕婦相喇!啲相好 ...

我有個推薦code,可以多5張精修相呀!