唔通因爲年紀大,新陳代謝差左,所以暗倉印唔退?

Zoe1111
|
雖然話年紀有番咁上下,但間中都幾出幾粒暗倉,以前唔當咩一回事,但最近發現會退唔到d印,可以點算(emoji)
MomKim
|
我覺得絕對有影響
CandyJN
|
Zoe1111 發表於 18-11-12 15:51
雖然話年紀有番咁上下,但間中都幾出幾粒暗倉,以前唔當咩一回事,但最近發現會退唔到d印,可以點算(emoji) ...

你會否試吓Luminesce 精華?佢採用全球醫療美容界最先進的專利技術,首款真正刺激自身細胞進行自行修復的抗老化保養品。 Luminesce賦活青春精華露含有全球獨家的成人幹細胞專利成份,包含248種人類生長因子,改善肌膚質地,溫和補充肌膚所需的膠原蛋白和彈力蛋白,使肌膚由內而外飽滿柔嫩,更顯彈性緊實,消除肌膚老化痕跡,回復平滑透亮的膚質。
除用佢外我每日都人服食白藜蘆醇來提升自身免疫力。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
good_pig    發表於 18-11-14 01:06
abcde5486
|
死啦.. 我最近都發現有呢個情況!
abcde5486
|
我有個印, 到而家都分唔清係印定斑.....
abcde5486
|
因為不嬲都無斑既問題, 所以無為意....
abcde5486
|
都隔左幾個月, 好似都退唔到咁....
abcde5486
|
好擔心... 有咩急救方法??
Fensh
|
Zoe1111 發表於 18-11-12 15:51
雖然話年紀有番咁上下,但間中都幾出幾粒暗倉,以前唔當咩一回事,但最近發現會退唔到d印,可以點算(emoji) ...

我覺得都係架, 以前出暗瘡出完好快謝, 而家謝完仲要有個印咁,唔認老唔得了

Fensh
|
或者試下搽d去印膏先?
Fensh
|
如果唔得就要出去美容中心嗰d搞搞佢了
DOB912
|
abcde5486 發表於 18-11-13 10:35
我有個印, 到而家都分唔清係印定斑.....

有冇凹入去咁? 如果係玟應該眼見都係平, 但就深色少少咁

DOB912
|
其實如果出去做, 都係做皮秒, 見呢排都好多人講, 都想試下
ayi212
|
我用×碧去疤膏,就算隔左幾年既疤都去到,我都送左枝比朋友去暗瘡印,可以試下
rachelchuchu
|
DOB912 發表於 18-11-13 14:22
其實如果出去做, 都係做皮秒, 見呢排都好多人講, 都想試下

其實如果個情況係咁應該做啲保濕類既儀器 增強翻皮膚水份先再打皮秒。如果唔係會好乾 除非你果間美容院打既能量細 如果唔係打完都真係幾乾下 因為我打果到能量大所以我左左兩次已經睇到啲斑同印淡左
Zoe1111
|
ayi212 發表於 18-11-13 14:46
我用×碧去疤膏,就算隔左幾年既疤都去到,我都送左枝比朋友去暗瘡印,可以試下
...

我比較懶搽野,要搽幾耐先無,我怕成日都唔記得搽
Zoe1111
|
CandyJN 發表於 18-11-12 16:42
你會否試吓Luminesce 精華?佢採用全球醫療美容界最先進的專利技術,首款真正刺激自身細胞進行自行修復的 ...

呢個我都聽人講過,有人送左一支俾我,但真係有用?
Zoe1111
|
abcde5486 發表於 18-11-13 10:37
都隔左幾個月, 好似都退唔到咁....

唉,係啦,以前唔會留意,突然有一日照鏡先識驚
CandyJN
|
Zoe1111 發表於 18-11-13 18:09
呢個我都聽人講過,有人送左一支俾我,但真係有用?

疤痕都可以但需要時間無可能一兩日就去左,你無試過朋友送比你果支Luminesce?
ccm516
|
回覆 CandyJN 的帖子

年齡大 新陳代謝慢要淡斑係慢少少