有冇媽咪揾王偉明醫生接生?

ddGary
|
剛剛做完結構,覺得王醫生好細心,朋友口啤好好,想搵佢接生,又怕佢太忙,冇時間。而家都未决定。
CCYXXX
|
ddGary 發表於 18-11-12 16:17
剛剛做完結構,覺得王醫生好細心,朋友口啤好好,想搵佢接生,又怕佢太忙,冇時間。而家都未决定。
...

我上胎搵王醫生,傷口只有11cm,朋友都未見過甘細,讚不絕口,好開心呀。
佢雖然忙,但有責任心,我今胎都指定王醫生,吾使擔心,一定母子平安
bebebabalalala
|
CCYXXX 發表於 18-11-12 16:24
我上胎搵王醫生,傷口只有11cm,朋友都未見過甘細,讚不絕口,好開心呀。
佢雖然忙,但有責任心,我今胎都 ...

請問佢收費如何呀?你上胎邊間醫院生?
Carmen8080
|
ddGary 發表於 18-11-12 16:17
...

我覺得你唔洗驚佢忙 揾得佢接生 佢就會安排架啦
Carmen8080
|
我兩星期前先揾佢開刀
Carmen8080
|
bebebabalalala 發表於 18-11-12 18:59

30000 剖腹 兩星期前岩岩生左
Carriegerrard
|
Carmen8080 發表於 18-11-12 20:13
30000 剖腹 兩星期前岩岩生左

請問邊間醫院生呀?
總數幾錢出院?
唔該晒
Carmen8080
|
Carriegerrard 發表於 18-11-13 12:19
請問邊間醫院生呀?
總數幾錢出院?
唔該晒

St paul 71xxx 埋單 4人房 超值

王偉明醫生條疤真係刀工精細 一條線架咋 極力推介
CCYXXX
|
bebebabalalala 發表於 18-11-12 18:59

我差不多7萬,不貴呀,又細心,好專業,超細傷口 ,我非常滿意
CCYXXX
|

在聖保祿
man_smile
|
CCYXXX 發表於 18-11-12 16:24
佢雖然忙,但有責任心,我今胎都 ...

請問地址是不是: 怡和街48號麥當勞大廈6樓604室?
他是母胎醫生
Carmen8080
|
man_smile 發表於 18-11-15 15:47
請問地址是不是: 怡和街48號麥當勞大廈6樓604室?
他是母胎醫生

是呀 我都係揾佢開刀 刀工精細 一條線架咋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
man_smile
|
Carmen8080 發表於 18-11-15 17:41

是呀 我都係揾佢開刀 刀工精細 一條線架咋

Thanks so much!
請問如果想找他照結構是否要好早約定?
我見好多媽媽都讚他....

我高齡, 政府Oscar 驗血後話高風險.....好擔心...
想等埋 nifty pro 報告找王醫生產檢
Carmen8080
|
man_smile 發表於 18-11-15 17:45
Thanks so much!
請問如果想找他照結構是否要好早約定?
我見好多媽媽都讚他....

我都高齡成41歲 㨂開刀都唔覺有咩咁高風險 做埋t21等報告無事就心安理得

王偉明醫生好細心 你見過佢就會有信心架啦 我講咩都無用 希望幫到你啦

因為我全程都係王偉明醫生跟 佢到時到候就會幫照結構 我諗你打去預約佢會問你週數再比期你照結構
man_smile
|
Carmen8080 發表於 18-11-15 17:53

我都高齡成41歲 㨂開刀都唔覺有咩咁高風險 做埋t21等報 ...

謝謝你的詳細資料.
我打去問問