懷孕四周出少量血

Fongfongxxyzoo
|
前幾天去出少量血醫院檢查有孕囊但查唔咩原因就出院今日又發現出少量血係咩原因醫生之前話先兆流產不是真流產放心話好多剛懷孕出現呢個情況也可以健康長大我想問下有冇人出現呢個情況
小驚
|
Fongfongxxyzoo 發表於 18-11-12 16:18
前幾天去出少量血醫院檢查有孕囊但查唔咩原因就出院今日又發現出少量血係咩原因醫生之前話先兆流產不是真流 ...

少量唔駛擔心,休息多少少,唔好咁粗勞就得
我7wk時都流過好少量嘅血,而家都就 30 wk 喇,唔好太擔心
Fongfongxxyzoo
|
謝謝你
chanlazy
|
Fongfongxxyzoo 發表於 18-11-12 16:18
前幾天去出少量血醫院檢查有孕囊但查唔咩原因就出院今日又發現出少量血係咩原因醫生之前話先兆流產不是真流 ...

唔洗擔心 我都有流啡 流左成個幾禮拜啦 醫生話照到心跳就唔洗驚 我到而加行得到耐都會流 唔洗驚媽咪
bchuma
|

我以前就係先兆,唔係真嘅,只要寶寶係健康嘅,都會順利生產,不必太擔心。配合醫院治療可以了

bchuma
|
小驚 發表於 18-11-12 17:36
少量唔駛擔心,休息多少少,唔好咁粗勞就得
我7wk時都流過好少量嘅血,而家都就 30 wk 喇,唔好太 ...

係咯 好普遍嘠。
hamsterma
|

唔使咁擔心,多休息,唔好咁操勞
cookingbaby
|
呢個時候要小心D喇,一定要注意好休息。
haha748494
|
有可能系著床血,暫時先臥床休息。