在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 126

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-13 13:05
但係我一去暴飛放題就即刻重幾磅㗎啦

咁果時實食多d 嘅

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-13 13:15
梗直接關我事啦

你要調走?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-13 13:16
咁果時實食多d 嘅

我依家係唔食都會肥

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-13 13:49
我依家係唔食都會肥
我食左飯, 啱又係STARBUCKS買SCONE加TOFFEE NUT CRUNCH LATTE 飲, 肥C

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-11-13 13:49
你要調走?
可能啦, 但有NEW BOXX到

別墅

雲母殿

htts 發表於 18-11-13 13:57
我食左飯, 啱又係STARBUCKS買SCONE加TOFFEE NUT CRUNCH LATTE 飲, 肥C

你係食極都唔肥嗰隻唔怕啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

食飽好眼瞓

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Book到聽日可睇牙周病專科,佢同我講收費,$800聽日實要比,照x ray另計,牙周病治療$25000,天呀!點解又要我破財

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-11-13 14:23
你係食極都唔肥嗰隻唔怕啦
唔係呀。

寶石宮

acbeans 發表於 18-11-13 14:36
Book到聽日可睇牙周病專科,佢同我講收費,$800聽日實要比,照x ray另計,牙周病治療$25000,天呀!點解又 ...
一個TREATMENT 25K?

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Book到聽日可睇牙周病專科,佢同我講收費,$800聽日實要比,照x ray另計,牙周病治療$25000,天呀!點解又 ...
點冶療??

深層洗牙? 聽公海話係好貴架

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-11-13 12:54
就係知激親你,所以諗住要氹返你,唔係邊得到你疼錫

請豆娘娘安

娘娘真係心明大義既啫

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

牙周病 seems無得攪架,25k點攪先? 問清楚先卜除好 d

我 c6 當初就係無問清楚所以後悔都遲了,佢係種牙但無格價

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-11-13 14:39
一個TREATMENT 25K?

佢係咁講囉!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-11-13 14:52
點冶療??

深層洗牙? 聽公海話係好貴架

我要睇個醫生認為有無得救先
乜有深層洗牙?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-11-13 14:54
請豆娘娘安

娘娘真係心明大義既啫

扎花好特別,阿仔都係個孝順仔

象牙宮

acbeans 發表於 18-11-13 14:59
我要睇個醫生認為有無得救先
乜有深層洗牙?
我見公海人講話牙周病要深層洗牙, 續隻牙收錢成棚牙要過萬

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-11-13 14:56
牙周病 seems無得攪架,25k點攪先? 問清楚先卜除好 d

我 c6 當初就係無問清楚所以後悔都遲了,佢係種牙 ...

咁你唔治療就唔洗$25000,唉......真係好煩

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-11-13 15:03
我見公海人講話牙周病要深層洗牙, 續隻牙收錢成棚牙要過萬

逐假計?仲要唔知幾多次喎?

首頁

尾頁

跳至