面紅紅

kk725
|
Bb 塊面keep 住沖完涼就紅,係咪敏感?一喊就再紅的有無咩可以搽?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KayiCheung
|
kk725 發表於 18-11-12 19:01
Bb 塊面keep 住沖完涼就紅,係咪敏感?一喊就再紅的有無咩可以搽?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

...

會吾會沖涼液吾岩bb用,我仔仔早排都係,轉第二隻就無事
kk725
|
KayiCheung 發表於 18-11-12 19:11
會吾會沖涼液吾岩bb用,我仔仔早排都係,轉第二隻就無事

沖涼前都有,不過就無甘紅。搽的藥膏又淡的(emoji)頭又起
irismomopig
|

...

d粒粒平時無?得沖完涼先有?
kk725
|
irismomopig 發表於 18-11-12 22:05
d粒粒平時無?得沖完涼先有?

有,但唔紅同少的
irismomopig
|
kk725 發表於 18-11-12 22:44
有,但唔紅同少的

我仔之前都係甘,要勤用熟水抹面,印乾,之前搽呢只cream,3,4日就好返啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kk725
|
irismomopig 發表於 18-11-12 22:49
我仔之前都係甘,要勤用熟水抹面,印乾,之前搽呢只cream,3,4日就好返啦

...

Thanks! 等我去看下
cookingbaby
|
BB咁樣有幾耐喇??如果已經有一段時間,建議仲係俾醫生體下會好D。
魚仔0303
|

...

好多bb都會有,唔洗太過擔心
kk725
|
cookingbaby 發表於 18-11-13 13:50
BB咁樣有幾耐喇??如果已經有一段時間,建議仲係俾醫生體下會好D。

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
kk725
|
魚仔0303 發表於 18-11-13 22:07
好多bb都會有,唔洗太過擔心

Thanks thanks
Ming1818
|

...

會唔會著得太熱 有時熱得濟都會有
kk725
|
Ming1818 發表於 18-11-14 18:30
會唔會著得太熱 有時熱得濟都會有

好,再留意下