自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無咁誇, 邊個入袋?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kkkk214 發表於 18-11-12 20:05
應該stock take先會發現。。
唔會係收銀賠。。
因為唔係找多左錢,係少左貨
AGREE, 或者當被人偷咗!

琥珀宮

又或者佢地細心睇番晒CCTV !!

琥珀宮

返去俾返錢LA!! 經理唔通炒佢咩, 做事咁唔小心, 都抵佢俾人話呀!!! 除非佢唔知係3件貨(唔排除有人心急放入袋), total收客70 都奇怪LA!!

收錢嘅奇怪, 俾錢個位又奇怪!

首頁

尾頁

跳至