我唔喜歡星期一

櫺囹桼
|

1976年,16歲Brenda Ann Spencer持槍朝克里夫蘭小學的學童們瘋狂掃射,並且射殺前來救援的校長跟醫護人員,造成2死9傷...而理由只是討厭星期一!

今年假釋失敗...再坐一會!

有關報導:
http://boredomtherapy.com/brenda-spencer-school-shooting/

.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
banki00
|
肥咗好多
lam133
|
櫺囹桼 發表於 18-11-12 20:59
1976年,16歲Brenda Ann Spencer持槍朝克里夫蘭小學的學童們瘋狂掃射,並且射殺前來救援的校長跟醫護人員, ...

luckybaby2011
|
1976年,16歲Brenda Ann Spencer持槍朝克里夫蘭小學的學童們瘋狂掃射,並且射殺前來救援的校長跟醫護人員, ...

死傷咁多都放得
櫺囹桼
|
banki00 發表於 18-11-12 21:02
肥咗好多

納稅人化75,560美元/年養一犯人
JD930    發表於 18-11-13 11:43
sushiroll    發表於 18-11-12 21:42
MM2H
|
佢幾次假釋都被駁回,真係放左出嚟嗱?
JD930    發表於 18-11-13 11:43
HoshiSora
|

放出來以後的每個星期一,公眾都會有危險
野原美冴
|
坐監好食好住,肥肥白白
櫺囹桼
|
MM2H 發表於 18-11-12 21:44

你對,假釋失敗,十年後才可再申請...
Poyau
|
“I don’t like Mondays. This livens up the day.”
JD930
|
MM2H 發表於 18-11-12 21:44

MM2H
|
櫺囹桼 發表於 18-11-13 08:42
你對,假釋失敗,十年後才可再申請...
佢已坐接近40年,幾次假釋面談都說服唔到委員佢已真正明白自己所犯的罪,但見報導亦冇証明佢心理狀況有問題,一個當年只得16歲的女仔,令一概心理同犯罪學家都冇頭緒,諗深其實佢一生就咁係監獄入面,冇前景,都幾坎坷,因為完全冇人帮到佢
櫺囹桼
|
MM2H 發表於 18-11-13 11:45
佢已坐接近40年,幾次假釋面談都說服唔到委員佢已真正明白自己所犯的罪,但見報導亦冇証明佢心理狀況有問題 ...

出到嚟又點?
冇朋友,可能家人都冇(佢都59歲),冇工作經驗...點適應呢個世界?終老監獄可能對佢對呢個世界都係最好嘅安排!
pixelskin
|
美國監獄又幾好伙食喎,可以食到咁大隻
catfitfit
|
嘩……好彩佢唔係憎埋星期二、三、四、五、六、日唧
MM2H
|
櫺囹桼 發表於 18-11-13 12:20
出到嚟又點?
冇朋友,可能家人都冇(佢都59歲),冇工作經驗...點適應呢個世界?終老監獄可能對佢對呢個世界都 ...
咁就一世,當年如果兒童法可以強制唔比佢再跟爸爸,佢的一生可能會好唔一樣,確實時也命也
tsung
|
HoshiSora 發表於 18-11-12 21:57
放出來以後的每個星期一,公眾都會有危險

canies
|
MM2H 發表於 18-11-13 13:06
咁就一世,當年如果兒童法可以強制唔比佢再跟爸爸,佢的一生可能會好唔一樣,確實時也命也
...

關佢爸爸事?佢爸爸虐待佢?
HoshiSora
|
tsung 發表於 18-11-13 13:27

tsung    發表於 18-11-13 15:13
foggyao
|
canies 發表於 18-11-13 13:28
關佢爸爸事?佢爸爸虐待佢?

佢爸爸明知佢有前科,用氣槍射爆學校窗,要受感化,亦拒絕女兒接受任何治療,認為自己可教到個女。響聖誕節,居然會送支真槍比個女

如個女所言屬實"聖誕節佢要求收部收音機,但點知收到嘅係支萊福槍", 個阿爸仲唔係靠害?