雙11大家有冇tao左D咩野

yukiaf
|
我其實冇, 到底係咪真係會平D? 因為我細佬雙10 tao 左張"鄧" .. 600幾.. 但前排睇一樣的只需300幾
babyco
|
淘左燈 ,係 philips官方天貓買 ,平香港好多
sushiroll
|
我冇
紫紫媽
|
小米2s空氣清新機 720hkd送到上門。今日已收貨
貓頭雀
|
東北大米, 一包。 試下先
cattz288
|
yukiaf 發表於 18-11-12 21:37
我其實冇, 到底係咪真係會平D? 因為我細佬雙10 tao 左張"鄧" .. 600幾.. 但前排睇一樣的只需300幾 ...

收到一樣咋! 因為有天貓紅包, 買左蒙牛草莓酸酸奶! 都唔錯!
仲有幾廿樣運緊去倉!
pansy888hk
|
我其實冇, 到底係咪真係會平D? 因為我細佬雙10 tao 左張"鄧" .. 600幾.. 但前排睇一樣的只需300幾 ...
OH~600幾咪版前排果張貴左?? 係唔係有D網仲整高左個價啊?會唔會有D唔同架?

不過我就雙11前 1,2天剛剛已經淘完D立雜野兼收左貨了..............專登避左繁忙時候架..........
anpanmenbaby
|
淘左埋滑雪裝備,平平地用一次都ok
靚豬豬
|
pansy888hk 發表於 18-11-12 22:13
OH~600幾咪版前排果張貴左?? 係唔係有D網仲整高左個價啊?會唔會有D唔同架?

不過我就雙11前 1,2 ...

me too, 我都係特登避開雙11
winner128
|
豆腐沙兩大包,貓用的。 小米1kg & 廁紙兩條。
ssssum
|
有劵用就平
pansy888hk
|
靚豬豬 發表於 18-11-12 22:17
me too, 我都係特登避開雙11

YEAH~快D GIVE ME FIVE~咁你又淘左咩正野?

我就淘左居家家一D立雜野,及一D外貿衫
Yipmin
|
米,超抵100蚊20kg
joan3028
|
我淘佐舒潔濕廁紙
andyman
|
就算都係幾元, 雙11前買左新疆蘋果.
tkop
|

淘宝冇双10喎
mami42
|
babyco 發表於 18-11-12 21:50
淘左燈 ,係 philips官方天貓買 ,平香港好多

請問是否淘天花燈?
要自己安裝?
我都想買,可以白光和黃光用remote 控制
babyco
|
mami42 發表於 18-11-13 02:53
請問是否淘天花燈?
要自己安裝?
我都想買,可以白光和黃光用remote 控制

yes自己搵人安裝,吊燈同射燈,可較光
babyco
|
紫紫媽 發表於 18-11-12 22:01
小米2s空氣清新機 720hkd送到上門。今日已收貨

係官方天貓訂嗎? 送到香港咁平?我都想訂
karenman
|
Yipmin 發表於 18-11-12 23:43
米,超抵100蚊20kg

米 超過15kg 可以入到香港?