自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

藍潔瑛超出色之前都無睇過。

子爵府

回覆樓主

係!
真係好可惜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

佢好靚!
放下自在

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 edithyy 的帖子

鄭君綿無計可施,掉支拐杖落去架車度都掉唔中,睇到我超肉緊

侯爵府

cattz288 發表於 18-11-13 00:55
佢好靚!
係⋯⋯對眼似星光

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

好好睇

侯爵府

bbpompom 發表於 18-11-13 00:58
好好睇
好緊張

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

前頭喊到(emoji)頭

wcpcelia    發表於 18-11-14 16:55

侯爵府

bbpompom 發表於 18-11-13 01:01
前頭喊到(emoji)頭
黃日華抱住兩個仔入去探監嗰場都好

侯爵府

lololala 發表於 18-11-13 01:06
黃日華抱住兩個仔入去探監嗰場都好

我喊到豬頭咁。
如果我係黃日華,完全無面目見個仔。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lololala 發表於 18-11-13 00:56

鄭君綿無計可施,掉支拐杖落去架車度都掉唔中,睇到我超肉緊 ...

lololala    發表於 18-11-13 11:51
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

"夠鐘啦"
藍擰轉頭果個眼神

sushiroll    發表於 18-11-13 01:56
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

男爵府

lololala 發表於 18-11-13 00:56

鄭君綿無計可施,掉支拐杖落去架車度都掉唔中,睇到我超肉緊 ...

好肉緊 X2

lololala    發表於 18-11-13 11:31
村姑 亞Bee

伯爵府

回覆 lololala 的帖子

佢對眼後生時好似星星咁閃爍, 好靚架

lololala    發表於 18-11-13 11:30

侯爵府

smiletigger 發表於 18-11-13 01:19
我喊到豬頭咁。
如果我係黃日華,完全無面目見個仔。
無錯⋯黄日華嗰種內心交戰戲都一絕

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

呢套劇, 我最鍾意睇頭幾集, 黃日華同藍潔英都做得好好! 同埋真係好慘。
早排已重溫過, 喊到我豬頭咁。
因自己都有個仔, 都係咁上下大(大少少啦) , 見到李家鼎個仔, 冇媽媽, 喊得好淒涼, 心都酸埋。
尋晚重要睇住個老豆斬手指, 超可憐。
Childhood is journey, not a race.

侯爵府

m--m 發表於 18-11-13 01:46
"夠鐘啦"
藍擰轉頭果個眼神
係呀,佢嗰種無奈無助同無辜⋯

侯爵府

是是但但 發表於 18-11-13 11:35

呢套劇, 我最鍾意睇頭幾集, 黃日華同藍潔英都做得好好! 同埋真係好慘。

係呀,豪仔重要成日伏住喺細佬床仔邊,佢好生性好乖,同樣喺好無助,重要見到爸爸只懂消沉⋯
尋晚場探監戲好細緻,藍潔瑛超關心同肉緊對仔女,佢鬧黃日華,會鬧埋佢點解唔同細佬BB剪指甲等佢抓損自己。藍見到豪仔個額頭傷咗,話自己被其他小朋友話佢有個殺人兇手亞媽所以揾石掟佢欺負佢,而爸爸又保護唔到佢⋯唉,呢場戲真係慘到一個㸃

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

lololala 發表於 18-11-13 11:49
係呀,豪仔重要成日伏住喺細佬床仔邊,佢好生性好乖,同樣喺好無助,重要見到爸爸只懂消沉⋯
尋晚場探監戲 ...

呢套劇, 頭呢幾集同誓不低頭有得揮。慘絕人寰!
咁岩兩套個細路都係豪仔。
佢個陣D 演技, 好出色, 個樣又乖又可愛, 見到佢咁慘, 真係母愛出哂黎。

Childhood is journey, not a race.

侯爵府

是是但但 發表於 18-11-13 12:08
呢套劇, 頭呢幾集同誓不低頭有得揮。慘絕人寰!
咁岩兩套個細路都係豪仔。
佢個陣D 演技, 好出色, 個樣又 ...
係,大家都係媽媽,又我哋大家都曾經做過細佬仔,所以完全代入咗⋯

首頁

尾頁

跳至