自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

義不容情, 李泳豪做得比黃日華更好!
但 E+ 李泳豪係愛回家只係行行企企收下錢咁,很可惜!

豪仔都 38歲了, 人又老實有品, 童星時演技簡直係出色,

可惜之後運氣一般, 愛情坎坷 ( 比 C棋送大大頂綠帽, 星途又灰暗)

希望豪仔吾好放棄, 繼續努力! 加油!

男爵府

杜小田 發表於 18-11-13 01:25

佢細路仔樣同依家一樣 一望就知係佢
村姑 亞Bee

翡翠宮

村姑 發表於 18-11-13 02:40

佢阿哥就走晒樣

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

bb2 發表於 18-11-13 07:15
係 佢阿哥就走晒樣

阿哥的確走哂樣,但佢個仔好得意,大眼靚仔

珍珠宮

2024年龍年勳章

同意,唔明點解無線成日安排d只係行行企企嘅角色俾佢,明明細細個已經證明左佢演技好得,可能佢屋企人得罪無線高層,或者無送手袋俾高層。。。

宜家呢輯開心速遞已經好d,間唔中有幾句對白,之前嘅愛回家,都係做侍應,一句對白都無,只係o係後面行過

wcpcelia    發表於 18-11-13 16:46

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

李泳豪真係演得好好既童星!大個左星途一般係好可惜,希望愛回家至少俾返集佢做主角

翡翠宮

annlee 發表於 18-11-13 07:24
阿哥的確走哂樣,但佢個仔好得意,大眼靚仔

阿哥細個咪又係大眼靚仔

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

童星時演技超班
愛回家好多角色都有得發揮,剩係佢個角色行行企企,其實可講佢1至2集,唔ok咪唔續寫,只少有個演出機會喔!

大宅

mickeyeva 發表於 18-11-13 07:54
童星時演技超班
愛回家好多角色都有得發揮,剩係佢個角色行行企企,其實可講佢1至2集,唔ok咪唔續 ...

之前有過一兩集講佢手車好勁,不過之後冇再講佢

公爵府

回覆樓主:

佢又真係有啲難明,大童星出身,絕代雙驕 義不容情劇份好重 父母又係做娛樂圈 鼎爺都有啲江湖地位架,但佢兩兄弟星途都好麻麻。

水晶宮

村姑 發表於 18-11-13 02:40

睇誓不低頭佢好戲到我想喊

侯爵府

回覆樓主:

佢細個做得好好,但依家,都真係好呆。
當年沈震軒在畢打自己人的角色都差不多,但都有可觀性而加戲,最後都叫彈出。

男爵府

好記得佢細路時真係好戲,但大個左就....
不過可能唔係靠cctvb 份人工搵食,keep 住出下鏡咪算

象牙宮

你同佢好熟?講到好似識佢咁既。

象牙宮

vencyk 發表於 18-11-13 10:21
好記得佢細路時真係好戲,但大個左就....
不過可能唔係靠cctvb 份人工搵食,keep 住出下鏡咪算
...
有兩次去日本都同佢同機,
佢好似大明星咁怕人認得佢,其實無人留意到佢就真。
可能成日掛住玩,老豆搵到,
跟本唔多想做野呢!

伯爵府

佢的外表好難上到男主角位。 聽講佢除了演員外,還有其他工作,可能佢做演員只係過戲癮,不太困身反而好。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

幾好戲

子爵府

bobomia 發表於 18-11-13 07:26
同意,唔明點解無線成日安排d只係行行企企嘅角色俾佢,明明細細個已經證明左佢演技好得,可能 .

佢屋企人得罪無線高層,或者無送手袋俾高層。。。

宜家呢輯開心速遞已經好d,間唔中有幾句對白,之前嘅愛回家,都係做侍應,一句對白都無,只再後面行過..

咪係囉, it 狗無名果啲都有一集戲吖!

子爵府

mercurycc 發表於 18-11-13 10:36
你同佢好熟?講到好似識佢咁既。

童星做得好, 馮寶寶以外, 就係佢啦!

子爵府

Agree

首頁

尾頁

跳至