潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說上星期22% off時放咗d嘢入shopping bag,但見唔係樣樣有得減,試嚟試去睇吓邊d有折時唔小心㩒咗place order,即刻email叫佢cancel啦,但佢地話唔可以,要收到貨後return,而家收到貨但去到confirm pick up address時就唔可以continue,試咗好多次都唔得,email佢地又唔覆,而家好無助呀,張單兩萬幾蚊,好擔心呀,有冇jm教吓我可以點做呀?我第一次喺farfeth退貨就咁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

hipmama 發表於 18-11-13 08:01
話說上星期22% off時放咗d嘢入shopping bag,但見唔係樣樣有得減,試嚟試去睇吓邊d有折時唔小心㩒咗place o ...

有沒有試原原本本咁跟返shipping address.
可以直接打電話去CS 問
Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-11-13 08:37
有沒有試原原本本咁跟返shipping address.
可以直接打電話去CS 問

有呀,就係原原本本嘅address佢話35 characters only,唔比我continue, 我分兩行又唔得,會試吓打比佢哋,多謝回覆!

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

hipmama 發表於 18-11-13 08:56
有呀,就係原原本本嘅address佢話35 characters only,唔比我continue, 我分兩行又唔得,會試吓打比佢哋, ...

打比CS 佢地可以直接online 同妳booked under the return

wcpcelia    發表於 18-11-13 10:21

Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-11-13 09:01
打比CS 佢地可以直接online 同妳booked under the return

佢哋覆咗我email同幫我安排咗收貨啦,唔該哂Kamanma!

sushiroll    發表於 18-11-14 19:57
wcpcelia    發表於 18-11-14 09:06

子爵府

下次買嘢最好响shopping cart check 清楚D items 先放credit card information 呀!

大宅

ungela914 發表於 18-11-13 20:39
下次買嘢最好响shopping cart check 清楚D items 先放credit card information 呀!

佢有我credit card information, 我sign in 咗就唔使再入card info, 不過我以後會睇清楚d先㩒,好彩有free return

別墅

hipmama 發表於 18-11-13 08:01
話說上星期22% off時放咗d嘢入shopping bag,但見唔係樣樣有得減,試嚟試去睇吓邊d有折時唔小心㩒咗place o ...

我上次都係咁,搞咗好耐,後尾CS話可能Hong Kong 個格式可以轉下,例如HK

大宅

hipmama 發表於 18-11-13 08:56
有呀,就係原原本本嘅address佢話35 characters only,唔比我continue, 我分兩行又唔得,會試吓打比佢哋, ...

我都試過打地址問題,其實好似唔關35 character 事,可能係地址有符號(例如4/F),之後cut左d 符號就過到版了。

首頁

尾頁

跳至