莫文蔚深V豹紋女王裝現身

gigired
|
莫文蔚前天在蘇州舉辦演唱會,老公特地飛往蘇州探班,莫文蔚開心邀請上台,兩人手牽手為非洲納米比亞的學生送上助學金..

樣靚心地好
https://www.nownews.com/news/20181112/3064231/
靚豬豬
|
gigired 發表於 18-11-13 09:13
莫文蔚前天在蘇州舉辦演唱會,老公特地飛往蘇州探班,莫文蔚開心邀請上台,兩人手牽手為非洲納米比亞的學生 ...

心地係好,但真心從來唔覺得佢靚,淨係哨牙已經唔得啦,不過佢身形確係好fit好正
luvkaka    發表於 18-11-13 09:57
karen508hk
|
以前唔識欣賞覺得佢好醜樣,而家覺得佢樣靚有學識身材超正仲好有女人味
catfitfit
|
唔算靚,勝在無整過……
shun282
|
同眼大、瓜子臉比莫文蔚真係唔算好靚女,
可能同家庭背景有關,佢有自發獨特氣質,一舉手一投足都好自信但唔造作,

其實我覺得西遊記佢幾靚架
gigired
|
靚豬豬 發表於 18-11-13 09:19
心地係好,但真心從來唔覺得佢靚,淨係哨牙已經唔得啦,不過佢身形確係好fit好正
...

試過近距離見過佢真人,唔覺有哨牙,樣子清秀好有禮貌,可能唔上鏡,所以睇相唔靚

love2talk
|
靚豬豬 發表於 18-11-13 09:19
...

佢個鎖骨好靚
靚豬豬
|
love2talk 發表於 18-11-13 09:53
佢個鎖骨好靚

認同佢確係有份獨特氣質,但口大同哨牙,真係不能用靚女來形容
love2talk
|
靚豬豬 發表於 18-11-13 09:56

另一個係lemon呀妹,佢頸以下所有地方都係好靚。
Poyau
|
相由心生
Lihoma
|
gigired 發表於 18-11-13 09:34
試過近距離見過佢真人,唔覺有哨牙,樣子清秀好有禮貌,可能唔上鏡,所以睇相唔靚

我都近距離見過真人,的確樣子清秀和有禮貌。
Nancy20090615
|
我諗佢真人靚過上鏡, 蒙嘉慧同蘇玉華都係, 真人靚過上鏡好多.
yymaa
|

思澄爸爸
|
靚豬豬 發表於 18-11-13 09:56

佢有的是自信,表現非常自信,可能家庭,學業背境有好的栽培。
不過,不懂欣賞佢表演,除了身形fit, 努力之外,佢那份過於自信,聲缐及歌曲都不吸引係其中想轉台嘅原因。鐘舒漫又係,歌曲同聲缐,點努力都好似冇乜觀眾緣。
tsung
|

wannabe118
|

唔靚 直頭有d醜

但我覺得佢charm 有自信有氣質

所以話女仔唔一定要靚
Audrey1999
|
banki00
|
原來佢已經結咗婚
oceandeepsea
|
放大鏡睇都無深V喎
rean_chau
|
唔識欣賞佢嘅歌藝 但佢真係好優秀 樣唔靚但氣質好,有優同雅嘅感覺。