網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

要呀,我前兩日收貨,唔係偏遠地區有電梯都要,收貨後佢企係度等要20蚊,比左。事先無sms,送貨前打電話話送貨,直接送上來

男爵府

回覆樓主:

貓超同天貓全球官方係不用俾上門20元架,記得吾好俾

333s    發表於 18-11-22 11:55

男爵府

回覆樓主:

香港可派送地區店鋪已經為您支付附加费,您無需再次支付。
⭐如快遞員額外收取您附加費:❶您可直接拒收,點擊【人工客服直連通道】投訴物流;❷簽收貨物並讓快遞員提供收據,後續提供收據圖片點擊【人工客服直連通道】處理。
⭐香港可派送範圍:收貨地址為全港除不支持派送地區(包括:梅窩、塘福、長沙、大澳、石壁、長洲、坪洲、南丫島、昂坪、愉景灣、小蚝灣、大嶼山、貝奧)及需要申請禁區許可證地區以外區域。
⭐不支持派送區域目前已限制下單,如您需要購買商品,建議您可選擇可派送區域進行下單。
⭐送貨上門是指送貨到地標交貨或住宅樓下(有貨梯免費送上門)

333s    發表於 18-11-22 11:54

男爵府

yuki2007 發表於 18-11-15 01:41
要呀,我前兩日收貨,唔係偏遠地區有電梯都要,收貨後佢企係度等要20蚊,比左。事先無sms,送貨前打電話話 ...

吓·咁點算,你當tips?可追番嗎?

男爵府

【4PX】單號已外出派送,請保持電話暢通,住宅/學校/政府部門/偏遠地區加收20HKD附加費用,由派送員收取現金
我收到短訊住宅都要收$20,主動比左,我買既係書枱

男爵府

ricky0223 發表於 18-11-16 21:41
【4PX】單號已外出派送,請保持電話暢通,住宅/學校/政府部門/偏遠地區加收20HKD附加費用,由派送員收取現金
...

我都收到呢個短訊, 但佢送上門時冇再提所以我冇比.
我住種花家

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

我見天貓超市寫滿¥249免費送貨到香港,我買左¥260點解要收¥54運費?

在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

大宅

hhmum 發表於 18-11-21 15:02
我見天貓超市寫滿¥249免費送貨到香港,我買左¥260點解要收¥54運費?

應該係超過10kG,超出要收費

別墅

cathy1688 發表於 18-11-25 16:12
應該係超過10kG,超出要收費

超10kg都係每kg收$2,唔通佢$260買咗37kg嘢?

大宅

smallamychan 發表於 18-11-25 17:38

咁真係奇怪

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

smallamychan 發表於 18-11-25 17:38

都有可能架, 我試過 158元買左23kg貨品.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至