想請教威院放雪胎流程?

Pkmant
|
9月放鮮胎,10月頭證實懷孕,可惜不夠一個月由天堂跌返落地獄,8週時證實空心胎 將自己收埋兩星期,哭過痛過後,知道唔可以再咁落去,而家正準備重整心情重新出發

想問如果我放雪胎,有無話休息幾多個月再放比較好d?
放雪胎流程會係點?需要好似開針前一個月食避孕藥嗎?
應該食d咩supplement,補品等等?開針前我有食q10,ovaboost, Fertilad, D3, Omega3,覆盆子茶,還有咩需要加?
見網上話食亞士匹靈,會令血液循環好d,d血可以供應到子宮到,有無Jm食緊,可以講解下,教我點食嗎?

求各Jm 賜教
船兒
|
Pkmant 發表於 18-11-13 13:53
9月放鮮胎,10月頭證實懷孕,可惜不夠一個月由天堂跌返落地獄,8週時證實空心胎 將自己收埋兩 ...
你打番去個留言電話,等姑娘覆你,你問佢地⋯⋯
你仲有幾多個雪胎?咩grade?
Pkmant
|
船兒 發表於 18-11-13 16:04
你打番去個留言電話,等姑娘覆你,你問佢地⋯⋯
你仲有幾多個雪胎?咩grade?
...

仲有三個雪胎
5ab, 4bb, 3bc
Mamachanchan
|
回覆 Pkmant 的帖子

雪胎係要睇下你係人工週期定係自然週期....呢個係要睇返平時黎M準唔準...有冇排卵。
醫生就話其實抖一個CYCLE就可以再試, 但睇下自己心身可以未...要唔要自己調理下

Pkmant
|
Mamachanchan 發表於 18-11-13 17:51
回覆 Pkmant 的帖子

雪胎係要睇下你係人工週期定係自然週期....呢個係要睇返平時黎M準唔準...有冇排卵。

我唸我肯定係人工週期,因為我m一向都唔準
船兒
|
Pkmant 發表於 18-11-13 17:36
仲有三個雪胎
5ab, 4bb, 3bc
仲有三個胚胎,你放鬆d,下次一定得!
Pkmant
|
船兒 發表於 18-11-13 20:21
仲有三個胚胎,你放鬆d,下次一定得!

希望啦,不過真係無乜勇氣