勁甩頭髮, 有無防脫髮洗頭水介紹?

sstam
|
mimokoala 發表於 18-11-14 15:03
neutrogena

在那兒買? 之前有JM介紹過但周圍搵都買唔到
mimokoala
|
sstam 發表於 18-11-14 15:33
在那兒買? 之前有JM介紹過但周圍搵都買唔到

依家萬寧無得買
我最後在amazon買
靚豬豬
|
之前d人成日話韓國"呂"洗頭水好(防脫髮),唔知係咪真係得呢 ?
sstam
|
mimokoala 發表於 18-11-14 15:35
依家萬寧無得買
我最後在amazon買

謝謝你
Ryanma
|
isabel115 發表於 18-11-14 15:13
回覆 js_714 的帖子

位元堂防掉髪洗頭水, 對我很有效, 會keep住用

我都係最近轉用粉紅色樽呢隻

有人報料呢度買仲平(不過唔知邊樹有分店..)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
靚豬豬
|
Ryanma 發表於 18-11-14 16:10

等我都試下呢隻先
js_714
|

48蚊又真係好平噃
kid
|
mandy952 發表於 18-11-14 15:07
會,怕煩可以只搽油

咩油?
MYMAMA
|
js_714 發表於 18-11-14 07:14
請問即係咩色? 或者介唔介意影嚟睇下?

Hair Loss Care Shampoo (For sensitive scalp) 剛剛開始試用,發覺脫髮情況有D改善

isabel115
|

我上次在百x買,$99買一送一
Ryanma    發表於 18-11-15 11:33
trintrinmum2007
|
js_714 發表於 18-11-13 16:28
跪求好介紹...

我用了body shop ginger shampoo 一段時間後甩少咗。
WGG
|
回覆 hubbyhubby 的帖子

係呀,可能岩我朋友髮質,佢試過好多牌子都勁甩,唯獨呢隻佢唔甩,聽你咁講,我都心大心細,再諗諗先!
|
我自己都有脫髮問題,現用緊有生髮洗頭水

js_714
|
3308 發表於 18-11-14 22:11

嘩, 似乎好貴
CANDYLING221
|
js_714 發表於 18-11-13 14:28
跪求好介紹...

采豐x, 我用咁, ok的, 掉髮明顯改善,屋企地上明顯少了
|
js_714 發表於 18-11-14 22:23
嘩, 似乎好貴

係!但有用!我有好多朋友用後有理想效果,最值錢係中間果支。

mypineapple
|
3308 發表於 18-11-14 22:11

全盒幾錢?
BELIBALA
|
Kirsten 發表於 18-11-13 21:54
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/SWANICOCO/s/K0120001/%E8%AD%B7%E7%90%86%E4%BF%9D%E5%81%A5/%E8 ...

請問除左hktvmall邊度有得賣?
Kirsten
|
BELIBALA 發表於 18-11-15 19:11
請問除左hktvmall邊度有得賣?

我淨係響HKTV買咋,都吾知邊度有得賣,係韓國公司來
BELIBALA
|
Kirsten 發表於 18-11-15 19:19
我淨係響HKTV買咋,都吾知邊度有得賣,係韓國公司來

唔該哂