有無人知點樣先做到legend age傳奇今生唇膏代理呀

玉蝴蝶
|
我係全職媽湊緊小朋友返唔到工,無意間見到呢個牌子唇膏,好多過來人話自己做微營商起步,睇到我都想自己做代理賺少少收入幫補家計,有無人熟悉佢哋嘅運作呀?係咪傳銷? 同埋有咩途徑加入呢?謝謝
Poyau
|
傳銷乜都有
cathyor
|
前一陣子新聞說會爆炸,還有人賣?
anpanmenbaby
|
我識人做緊呀,仲成日係fb搵人夾黎做,講真賺到點會周圍搵人夾,有得賺都自己賺哂啦,好明顯係傳銷野,搵下線
你想搵入行咪問下賣緊果d囉,你肯做佢下線一定無任歡迎
tsung
|
cathyor 發表於 18-11-13 16:03

pi0219
|
anpanmenbaby 發表於 18-11-13 16:48
我識人做緊呀,仲成日係fb搵人夾黎做,講真賺到點會周圍搵人夾,有得賺都自己賺哂啦,好明顯係傳銷野,搵下 ...

我都覺得佢地係靠搵下線抽佣唯生, 點可能只係靠賣支唇膏就搵到兩餐
wcpcelia    發表於 18-11-14 16:56
crystal媽咪
|
玉蝴蝶 發表於 18-11-13 14:53
我係全職媽湊緊小朋友返唔到工,無意間見到呢個牌子唇膏,好多過來人話自己做微營商起步,睇到我都想自己做 ...

傳銷有咩好做??你一係見到佢哋啲post,你send message話想做,大把人會搵你
mercurycc
|
有朋友呢排成日係fb拿住來影相,
應該入左會,得閒問下佢係咩來。
mercurycc
|
cathyor 發表於 18-11-13 16:03
唇膏會爆炸唔係麻,咩做架?
Sweetiess
|
傳銷
唔係仲有人信呀…
Cateye8888
|
做傳銷 無朋友
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-11-13 21:19
傳銷有咩好做??你一係見到佢哋啲post,你send message話想做,大把人會搵你
...

夢想有日唔使做都可以坐係度收錢
crystal媽咪
|
Poyau 發表於 18-11-13 21:31
夢想有日唔使做都可以坐係度收錢

真係發夢,其實有少少宣傳feel
cathyor
|
mercurycc 發表於 18-11-13 21:25
唇膏會爆炸唔係麻,咩做架?

見到朋友圈轉發這個,另一張有某牌子既樣就吾轉過來

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
good_pig
|
pi0219 發表於 18-11-13 21:18
我都覺得佢地係靠搵下線抽佣唯生, 點可能只係靠賣支唇膏就搵到兩餐
...

同埋大陸嘢..做返nuskin果d好過啦
玉蝴蝶
|
多謝咁多位回覆呀!確定係傳銷,咁我一定唔會想做啦!
pat2331
|
玉蝴蝶 發表於 18-11-13 23:05
多謝咁多位回覆呀!確定係傳銷,咁我一定唔會想做啦!

支持