信唔信剃人頭者,人亦剃其頭?

fivebeanrice
|
最近見到朋友發生左d事,諗起呢句
crystal媽咪
|
fivebeanrice 發表於 18-11-13 16:30

有個做小三搶人男朋友,自己都畀人搶返
wcpcelia    發表於 18-11-14 16:05
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-11-13 16:47

因果報應
|

同我朋友遇到好類似,佢搶人老公,當然佢唔認為係,而家坐正結左婚,但個老公仍然好多女人送上門,成日同人whatsapp, 而家要成日突擊check電話
qee
|

咁佢男友都幾垃圾
見一個愛一個
crystal媽咪
|
qee 發表於 18-11-13 17:05
咁佢男友都幾垃圾
見一個愛一個

我相信,乜嘢人就會同返類似嘅人一齊
RAA    發表於 18-11-14 09:18
crystal媽咪
|
fivebeanrice 發表於 18-11-13 17:03
同我朋友遇到好類似,佢搶人老公,當然佢唔認為係,而家坐正結左婚,但個老公仍然好多女人送上門,成日同 ...

佢自己係駛橫手得到呢個老公,佢當然知道其他人 可以點樣不擇手段啦
hideewong0514
|
相信 因果報應
|
crystal媽咪 發表於 18-11-13 17:15
佢自己係駛橫手得到呢個老公,佢當然知道其他人 可以點樣不擇手段啦
...

佢唔認為自己不擇手段架,只係相逢恨晚,唔知點解會攪成咁,同埋係真愛
而其他送上門女人就係下賤
crystal媽咪
|
fivebeanrice 發表於 18-11-13 17:20
佢唔認為自己不擇手段架,只係相逢恨晚,唔知點解會攪成咁,同埋係真愛
而其他送上門女人就係下賤 ...

佢當然唔係咁認為啦。不過係朋友/別人嘅眼中只係五十步笑百步。 我身邊都有呢啲咁嘅人
|
crystal媽咪 發表於 18-11-13 17:21
佢當然唔係咁認為啦。不過係朋友/別人嘅眼中只係五十步笑百步。 我身邊都有呢啲咁嘅人 :ho ...

係,梗有1個響左近,真係好爆
peonica
|
信。
你搶人男人,證明個男本質都係負心底,見異思遷無責任。
第日見到其他女人,一樣會心動,放棄正印。
wcpcelia    發表於 18-11-14 16:05
RAA    發表於 18-11-14 09:20
chengcheung
|
講真,做得出因為第三者而離婚嘅男人,人格都已經破產
搶到番嚟都無用
RAA    發表於 18-11-14 09:20
李斯特
|
chengcheung 發表於 18-11-13 18:16
講真,做得出因為第三者而離婚嘅男人,人格都已經破產
搶到番嚟都無用
尼句真
tester5
|
fivebeanrice 發表於 18-11-13 16:30
唔信,好多人都生活得好幸福。
kiko_mami
|
點樣攞返黎就要預左點樣比人攞返走,根本係循環黎
mini1204
|
吾一定,睇命水
有D人長期剃人
有D人長期被剃
抒文    發表於 18-11-16 13:19
HoshiSora
|
fivebeanrice 發表於 18-11-13 17:03
同我朋友遇到好類似,佢搶人老公,當然佢唔認為係,而家坐正結左婚,但個老公仍然好多女人送上門,成日同 ...

佢個老公可以比佢搶返嚟,咁佢個老公好自然又好甘願又比其他女人搶。
maywong288
|
我朋友都係攪散左人地頭家,當時小朋友最大唔夠5歲,散左以為坐正,點知個男人好快搵第2個

打黎同我哭訴,我唔小心講左句,呢個世界係有報應,你點得返黎同樣就會點失去

佢仲大大聲話人地2公婆冇感情,佢邊算搶,我又頂唔順佢(最憎恨第三者)

回佢一句,你個男人都出去溝女,你又認為佢對你有感情?自己做過咩要負責,你唔覺有錯,但個天係有眼

果次之後就冇fd做,佢仲周圍唱我,佢唔開心果時唔開解,又話佢堅強冇去死,如果唔係我就累死佢,報應係我身上,世界上真係有d咁痴線既人
vivibabyvivi
|
唔信,如果係咁公平就世界和平啦