使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

特派員 發表於 18-11-22 14:48
你好
請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro

你好,88樓已提供了

特派員  謝謝  發表於 18-11-22 15:48

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

LedTV 發表於 18-11-18 00:12
係吖
iPhone X 都窒住look

你好
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro
2. IOS 操作系統版本,例如 : ios 12
3. BK app 版本,例如 : IOS 3.8.7
4. 連線方法,例如 : 3G / 4G / Wifi
5. 在哪一頁面出現不順暢,例如 : 首頁 ; 訊息頁 ; 某版塊 主題頁 ; 內容頁
6. 出現不順暢情況的具體描述,例如 : 看有多頁主題的內容時出現
7. 如出現閃退,請提供具體描述,例如 : 在自由講場閃退至首頁,之後無任何反應
8. 問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少)

翡翠宮

特派員 發表於 18-11-22 15:49
你好

另請問在电腦版是睇不到jm资料(指人地开过什麽主题),但在手机版就好易睇到。E十Bk風氣回应咁兇狠。咁易睇到或被睇到容易被人蘇擾或起底。你地有冇考虑依果問题?有冇方法阻止我开过乜主题不被jm見到呀!?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

ngwong2 發表於 18-11-27 08:23
另請問在电腦版是睇不到jm资料(指人地开过什麽主题),但在手机版就好易睇到。E十Bk風氣回应咁兇狠。咁易 ...
你好,於網頁版點按會員頭像相,可進入該會員的個人空間。由於討論區是公開的,國民發表前,應留意保護個人私隱,切勿將個人資料公開,如受到PM滋擾,可聯絡 Helpdesk 管理員,謝謝 !

翡翠宮

特派員 發表於 18-11-27 10:26
你好,於網頁版點按會員頭像相,可進入該會員的個人空間。由於討論區是公開的,國民發表前,應留意保護個人 ...

但我意思是手机版內我曾开过什麽主题都不想給其他jm見到,可以嗎?

管理員

ngwong2 發表於 18-11-27 10:38
但我意思是手机版內我曾开过什麽主题都不想給其他jm見到,可以嗎?
抱歉,是不可以的。

翡翠宮

特派員 發表於 18-11-27 10:49
抱歉,是不可以的。

请問原因?

男爵府

真係好窒,成日都係窒下窒下,請解決

管理員

Kasrissa 發表於 18-11-28 22:05
真係好窒,成日都係窒下窒下,請解決

你好
2. IOS 操作系統版本,例如 : ios 12
3. BK app 版本,例如 : IOS 3.8.7
4. 連線方法,例如 : 3G / 4G / Wifi
5. 在哪一頁面出現不順暢,例如 : 首頁 ; 訊息頁 ; 某版塊 主題頁 ; 內容頁
6. 出現不順暢情況的具體描述,例如 : 看有多頁主題的內容時出現
7. 如出現閃退,請提供具體描述,例如 : 在自由講場閃退至首頁,之後無任何反應
8. 問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少)
9. 問題發生的日期時間

男爵府

特派員 發表於 18-11-29 09:07
你好

1 iphone 6 s / ipad
2 ios12.1
3 3.8.7
4 wifi /4G
5 所有版塊 主題頁(自由廣場、潮版... all)
6 睇睇下開始窒
8 必定
9 since November

男爵府

其實很多人都提供了資料,請問你地做左咩跟進呢?

大宅

Kasrissa 發表於 18-11-29 16:38
其實很多人都提供了資料,請問你地做左咩跟進呢?

一樣咁窒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

咁多jm提供哂資料,又要答咁多問題,都係一樣咁窒,搞咁耐一d都改善唔到

管理員

各位

由於仍未能於相關手機內重現該情況,我們需要收集更多資料進行分析,請見諒 !

管理員

曾於本主題提供手機資料之會員,請查收私人傳訊 ( PM ),謝謝 !

管理員

各位好,程式開發員正在處理有關問題,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至