實惠傢俬拖延送貨

yaubb2014
|
10月尾落左單買傢俬,單上写明14天內送,但打去問要11月尾送,有冇方法投訴?
babemom
|
yaubb2014 發表於 18-11-13 18:11
10月尾落左單買傢俬,單上写明14天內送,但打去問要11月尾送,有冇方法投訴?
...

一年前買過實惠傢私,當來組裝的師傅到時我對他呻了兩句,說送貨很慢冇交帶,他説實惠安排送貨的部門只有一個人做,仲要系人手,即系話如果有新單,隨時有機會疊在舊單上會先送貨,所以一定要經常打電話去追及跟進!
Poyau
|
babemom 發表於 18-11-13 18:22
一年前買過實惠傢私,當來組裝的師傅到時我對他呻了兩句,說送貨很慢冇交帶,他説實惠安排送貨的部門只有 ...

咁多間舖同單得1個人做 係真就匪夷所思
ChammyMAMA
|
9月訂咗個電視組合櫃同鞋櫃都準時送,啱啱訂咗張雞翼枱都準時送
lam133
|
...

要成個月先到
wcpcelia    發表於 18-11-14 16:59
tsung
|
...

成個月
babemom
|
Poyau 發表於 18-11-13 19:09

我都很驚訝!但隔了咁耐我諗而家應該有改善到啩!
topyy
|
實惠有啲貨係代理架咋,要等果邊有貨,同一星期可能得兩日送貨(睇地區)。但佢售後服務堅差,補件貨前後攪左我3個星期,前後送左兩次係岩,電話唔好揀技術支援,永世無人聽,要揀產品先有人聽,邊日送貨又唔同我講,我打上去先知安排左邊日送
gggggboy
|
之前買梳化十幾日都無影,直接去退錢
babe2010
|
Poyau 發表於 18-11-13 19:09

果D人吹得就吹,點叫人信呀?咪玩啦
yaubb2014
|
gggggboy 發表於 18-11-13 23:02
之前買梳化十幾日都無影,直接去退錢