自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

啱睇到,無論香港人定大6人、外國人都好,保護生態就系唔好去打擾佢哋,令果度成為旅遊地黔

公爵府

東張介紹完
個度就有大災難

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

BarbaraX 發表於 18-11-13 19:16
東張介紹完
個度就有大災難

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

momo06 發表於 18-11-13 19:07
啱睇到,無論香港人定大6人、外國人都好,保護生態就系唔好去打擾佢哋,令果度成為旅遊地黔
...

你應該寫信去TVB投訴,而唔喺係呢度齋UP.....
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

伯爵府

180 發表於 18-11-13 19:30
你應該寫信去TVB投訴,而唔喺係呢度齋UP.....

都出街啦,寫去仲有用咩?不如等少D人去。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

BarbaraX 發表於 18-11-13 19:16
東張介紹完
個度就有大災難

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

東張好愛同胞們!!! 來來來!!!

水晶宮

算啦!人類若自覺!地球不會老!看看香港插針嘅大厦山也快被剷光!莫講凈土天堂也無路!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

惨!
生態大災難

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

沙士之後已經係咁啦, d 景點同生物根本係見光死.

有時睇fb, d 朋友post 相話要環保要愛護生物, 但相中既佢地係破壞緊生態.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

愛佢變害佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cat_koo 發表於 18-11-13 19:57
惨!
生態大災難

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

momo06 發表於 18-11-13 19:36

等佢下次唔會再介紹

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

又生食

伯爵府

痴線!東涌俾大陸人淪陷仲介紹出來!仲嫌東涌居民唔夠煩

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

momo06 發表於 18-11-13 19:36

唔出街點投訴? d投訴係要出左街有人睇左先會投訴成立㗎喎。 就係要向佢地投訴注意吓,下次唔好介紹嘛, 係度講有咩用?

伯爵府

180 發表於 18-11-15 14:37

唔出街點投訴? d投訴係要出左街有人睇左先會投訴成立㗎喎。 就 ...

系度講乜都無用,大家唔使出po.

首頁

尾頁

跳至