網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

MiuMiuLi 發表於 18-11-23 19:13
今日晏晝終於攞得,5日

hotbuy昨日下午集單, 今日都未發貨...

公爵府

pangdeng 發表於 18-11-27 12:06
hotbuy昨日下午集單, 今日都未發貨...

我尋日 hotbuy 都集左一單,預佢聽日先發,我自取,今過禮拜收到都算~

我重有 3單寄緊佢度,上次 hotbuy 要 5日先收到貨,本來諗住寄去新世代,但係睇呢度 JM 既帖,新世代似乎都未必正常,又見有 JM 新世代少左貨 ,所以都係寄返 hotbuy 算,D 貨大既今日後日會簽收,預下個禮拜收貨~

大宅

渣揾王尼次又係肥到食唔落,入倉三四日.星期五俾錢,星期一出左單,貨物己離開倉庫,今日都無聲氣.星期一見有單號出,拿拿林將倉中幾件出埋佢,俾完錢,連單號都無.尼次知道佢地真係肥到食唔落,等佢消化完,都系斬纜算啦-

男爵府

羅宋湯1999 發表於 18-11-26 16:57
我又係用 buyup 20號集運,25號先出貨,唔知又要再等幾多日先到自取點
我岩岩今日收到, 但我揀派送.....

禁止訪問

別墅

竇漪房 發表於 18-11-23 18:58
我早兩年双11用buyup ok ga wor!乜依家攪成咁呀!
如果係16號前集都第2日拎到貨... 一到左20號個個星期.. 應該間間都死
我反而用左3年buyup 都冇問題.. 可能預左雙11 一定會爆,,,所以提前集左2轉
仲有一轉送緊來
上網見到好多間集運俾人媽媽聲 ...
其實雙11 個個都買野 ,d 集運一定爆倉..
連自取點都放到出門口...
今日落街見到順豐d 人推住架車,,,d 貨高過個人 ..係條街到淋雨推貨.
真係好多謝我地買野同時,背後辛苦ge 工作人員
如果大家真係好急用d 貨,唔好呢個時候淘寶
又要唔等得, 貪平少少不過又急住用

首頁

尾頁

跳至