網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今好較快
11號下單,14號晚齊單落Oder開始運港,16號午到港可取.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 18-11-20 17:27
今年雙11,用我既貨黎睇,hoybuy 上架大部份貨都要第二日,發貨就要第三日
...

我都係用hotbuy,請問你集齊出貨落香港要幾耐?我今日下午集左

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 18-11-20 17:27
今年雙11,用我既貨黎睇,hoybuy 上架大部份貨都要第二日,發貨就要第三日
...

晉越OK...佢上架算快, 即日/ 幾個小時內.....

大部份貨都是15日已到, 正常應該一早落左轉先, 今次因為自己有幾日離港, 所以積埋落....

唔知幾時先來到...

今朝果張單, 晉越話要明日/後日先上到車.....
Stay Hungry , stay foolish !!

公爵府

竇漪房 發表於 18-11-20 20:01
我都係用hotbuy,請問你集齊出貨落香港要幾耐?我今日下午集左

未知,我星期日 4點落單,但係今日先發,我自取,希望聽日可以攞得 ~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 18-11-20 21:17
未知,我星期日 4點落單,但係今日先發,我自取,希望聽日可以攞得 ~

我今日三點幾落單,希望今個星期收到啦!

thx!

公爵府

竇漪房 發表於 18-11-20 21:32
我今日三點幾落單,希望今個星期收到啦!

thx!

我最後果件今日簽收,但係冇顯示,希望聽日佢上到架可以集埋,如果唔係隨時要下星期先有貨收

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-11-20 21:37
我最後果件今日簽收,但係冇顯示,希望聽日佢上到架可以集埋,如果唔係隨時要下星期先有貨收
...

佢地呢兩日由簽收到上架最快都要24小時,我最耐嗰張單用左40幾個鐘至上架

大宅

我17號集運,18號CHECK 到已經到左HK天水圍倉,屯門自取。但直至昨日都未收到SMS 話提件,昨日問客服,佢話雙11 爆倉,請耐心等候。
我要強力DDT...

珍珠宮

晉越第一單...19日朝集, 剛好今日有SMS通知...

晉越第二單....昨20日中午集, 應該是今晚車先上到....

大宅

竇漪房 發表於 18-11-20 20:01

我上星期六下午集單, 星期一話發貨, 星期二6點幾已收到SMS話到自取點....

大宅

hinhin_ma 發表於 18-11-20 20:30
晉越OK...佢上架算快, 即日/ 幾個小時內.....

大部份貨都是15日已到, 正常應該一早落左轉先, 今次因為 ...

我上星期日晚先集單比運費, 星期一都未確定幾時發貨, 但昨日下午7點幾就收到通知已到自取點....

公爵府

竇漪房 發表於 18-11-20 21:42
佢地呢兩日由簽收到上架最快都要24小時,我最耐嗰張單用左40幾個鐘至上架
...

佢尋日寫發左貨,但係自取點今日冇 SMS,就算聽日有,星期日落單星期四攞,發貨到攞貨要 4日

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-11-21 20:55
佢尋日寫發左貨,但係自取點今日冇 SMS,就算聽日有,星期日落單星期四攞,發貨到攞貨要 4日
...

我琴日落單,剛剛至有單號,但無任何物流訊息,連揀貨都未有出年都係用返buyup,hotbuy由落單起要5日至到

公爵府

竇漪房 發表於 18-11-21 21:22
我琴日落單,剛剛至有單號,但無任何物流訊息,連揀貨都未有出年都係用返buyup,hotbuy由落單起要5 ...

遲 D 可能會快返 D,過左今次佢可能有堆客會走左

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-11-21 22:49
遲 D 可能會快返 D,過左今次佢可能有堆客會走左

佢地其實間中就會好慢,我9月時試過星期四夜晚落單出貨,要到星期二至到自取點,之後一路無用過,諗住佢經過上次双11應該今年會有準備,點知都係咁,下次都係用返buyup

大宅

whitefish 發表於 18-11-21 09:31
我17號集運,18號CHECK 到已經到左HK天水圍倉,屯門自取。但直至昨日都未收到SMS 話提件,昨日問客服,佢話 ...

等左5 日終於今日有得提貨了,去到自提點...嚇C ...真係好多貨堆左係度...
我要強力DDT...

珍珠宮

hinhin_ma 發表於 18-11-21 12:26
晉越第一單...19日朝集, 剛好今日有SMS通知...

第2單...今日都收埋啦...晉越KEEP到隔日收件.... 去到自取點果到D貨, 同前日比, 貨多左好多, 放到成層都是...又搵多左幾個人來幫手又加長左開工時間....

公爵府

hinhin_ma 發表於 18-11-23 02:36
第2單...今日都收埋啦...晉越KEEP到隔日收件.... 去到自取點果到D貨, 同前日比, 貨多左好多, 放到成層都 ...

hotbuy 真係好弱,星期日落單今日已經星期五,都未知有冇得攞

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請問有冇人用官方集運? 你地收到未呀?

我係到屯門自提點攞.
19 號比咗錢, 睇物流資訊,
20 號已經到咗香港.

但到今日都未收到 SMS .....

子爵府

Valais 發表於 18-11-23 11:16
請問有冇人用官方集運? 你地收到未呀?

我係到屯門自提點攞.

我用官集,明明選咗自提櫃,就自己轉咗去自提倉,聽大陸客服講(6個小郵包集運)仲要係分咗兩個包裹落,因為第一轉搵唔到其中一件就(求其)出咗貨,之後搵返又單件包裹落,亂x到。

我唔想搭車落柴灣攞,又搵唔到中通客服

首頁

尾頁

跳至