邊度有得換LV袋

YOM
|
幫朋友問,佢有隻LV袋(人哋送俾佢),佢嫌大得濟系唔係可以去專櫃或可以點換個細的?冇單又用過的!麻煩大家告知
呀紫CANDY
|
YOM 發表於 18-11-13 20:39
幫朋友問,佢有隻LV袋(人哋送俾佢),佢嫌大得濟系唔係可以去專櫃或可以點換個細的?冇單又用過的!麻煩大 ...

冇理由可以啦!俾錢重新買個細啲個囉!
mctl1995
|
幫朋友問,佢有隻LV袋(人哋送俾佢),佢嫌大得濟系唔係可以去專櫃或可以點換個細的?冇單又用過的!麻煩大 ...

用過就一定唔可以啦
wcpcelia    發表於 18-11-14 16:11
金牌阿四    發表於 18-11-13 21:46
Charlotte_mom
|
去芥蘭站放左去買過個
金牌阿四    發表於 18-11-13 21:46
YOM
|
多謝曬幾位的告知與建議
Cateye8888
|
如果個個無單可以換袋,D人也唔敢買新㸃知有無睇漏眼,撈左啲假貨落去
金牌阿四    發表於 18-11-13 21:47
c.vieri
|
第一次聽可以換過
金牌阿四    發表於 18-11-13 21:47
金牌阿四
|
冇單難D喎

洋洋
|
有冇單都冇得換,去二手店放咗再買過啦
crystal媽咪
|

冇得換唯有去二手店賣咗佢。買過第二個
Poyau    發表於 18-11-13 23:43
小可愛11
|

咁都換到!
小可愛11
|
金牌阿四 發表於 18-11-13 21:45
冇單難D喎

有單都換唔至喇。
nintendo
|
洋洋 發表於 18-11-13 21:47
有冇單都冇得換,去二手店放咗再買過啦

用過與否,有單冇單,也不可能換。

月見草
|

無單都已經無可能有得換,仲要用過!
sunnygirl
|
有冇單都冇得換啦
KUDOS
|
LV有單可以換,不過要指定日子內,同埋要換補價錢嘅貨品。例如個袋係一萬蚊,你要換高過一萬蚊嘅貨,所以大袋換細袋可能要揀多件貨補錢。因為我試過抽到公司聖誕禮物係銀包,唔啱心水拎去shop換貨,個SA話一定要補錢,最後銀包換手袋。不過你用過就一定換唔到啦!
月亮BB
|

幾年前我試過換到。有一次我在外國買了一個袋,回港後發現個袋穿了一個洞。全新的,結果帶單去門市,我補錢換另一款。
cloudwingwing
|
月見草 發表於 18-11-13 22:14
無單都已經無可能有得換,仲要用過!

真係大開眼界,用過都好意思問有冇得換。
月見草
|
月亮BB 發表於 18-11-13 22:35
幾年前我試過換到。有一次我在外國買了一個袋,回港後發現個袋穿了一個洞。全新的,結果帶單去門市,我補 ...

因為係Quality問題,佢哋睇單看樣子覺得係品質問題一定會換俾你!
我幾年前響巴黎買過記事薄,但用唔返我用開嘅活頁紙,拎咗去香港銅鑼灣店搬咗第二個item!
DoReMi媽媽
|
冇單仲要用過,冇乜可能因顧客覺得size唔啱換俾你,除非佢嘅貨質量出問題,因承擔責任換又唔同講法