估唔到湯怡同洪卓立分手

jasmine0527
|
11年青春
milktealai
|
11年,好長時間
cindy618
|
之前勁高調,拍哂youtube,突然低調然後湯話公司唔準,都覺得奇怪,拍左咁耐公司而家先話唔準?
豕者女且
|
我上星期喺旺角見到湯怡坐陳家樂架車,佢兩個見到我地望住佢地,仲好nice咁向我地揮手,我老公仲問『乜湯怡唔係同洪卓立拍拖咩?』,當時我都覺得怪怪地,但佢地同一公司又好似冇乜出奇⋯⋯

唉⋯⋯11年真係好可惜
o水玲瓏o
|
呢pair真係估唔到,佢地一直感覺好穩定,我仲以為佢地呢2年會結婚
mariefish
|
我睇錯左係楊怡,走左入黎
AC117
|
可惜
咪咪兔
|
nintendo 發表於 18-11-13 23:15
11 年又真係耐咗 d ,如果唔夾,應該唔會一齊 11 年。娛樂圈人,好似個個好怕結婚。其實,佢兩個也不算偶像 ...

佢地有公開同居既 所以唔關偶像唔結婚呢回事

咪咪兔
|
[email protected]@ 發表於 18-11-13 23:36
我一直都覺得湯怡可以搵個好d的男仔,可能湯近來紅了,想法唔同了。祝佢幸福。 ...

近期靚啲啫,初出道時甩頭甩骨咁,又改名又剩,撻極都唔紅
其實唔係洪卓立都唔識佢係乜水
bing-jing
|
其實……湯怡係邊位?
sonet    發表於 18-11-14 11:27
beehoneybee
|
拍太耐啦⋯
inzsai
|
其實湯怡做過D咩?
APIGMA    發表於 18-11-15 01:22
sonet    發表於 18-11-14 11:27
YY1101
|
inzsai 發表於 18-11-14 05:23
其實湯怡做過D咩?

咪同洪拍拖
其他吾知
sonet    發表於 18-11-14 11:28
snowshine1357
|
現實講,如果洪紅得到,你估湯會唔會肯分手呀
sonet    發表於 18-11-14 11:28
冬瓜籽
|
11年真的有點可惜
dder
|
一句緣盡
Fion710
|
[email protected]@ 發表於 18-11-13 23:36
我一直都覺得湯怡可以搵個好d的男仔,可能湯近來紅了,想法唔同了。祝佢幸福。 ...

我連湯怡咩樣都唔認得,佢唱過咩歌?
sangria
|
洪d歌唱得幾好呀。祝福二人 加油。呢個決定好困難,可能拖咗好耐了
etam724
|
轉頭又唔知邊個會閃婚先 好似有pair又係咁,拍左成10年先分手,跟往個男嘅好快就結婚,而家仔都生埋啦
毛小孩
|
可惜