親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家千奇唔好租呢間Nam bo villa by Lofty,比人爆左幾萬蚊野,backlist

https://www.booking.com/hotel/th/nam-bo-villa-by-lofty.zh-tw.html?aid=357003;label=gog235jc-hotel-XX-th-namNboNvillaNbyNlofty-unspec-hk-mob-L%3Axt-O%3Aandroid-B%3AandroidSwebkit-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX-H%3As;sid=0f6cc7283841adff5a301b5a3de2ddef;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

OsansanO 發表於 18-11-13 23:01
大家千奇唔好租呢間Nam bo villa by Lofty,比人爆左幾萬蚊野,backlist

https://www.booking.com/hotel/th/ ...

你係受害人?
有報警,有買保險嗎?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

wawaliluk 發表於 18-11-14 13:54
你係受害人?
有報警,有買保險嗎?

我係受害人,有報警,好彩有買保險,好狼死,佢地偷左Lv袋銀包,攝影機,相機,電話,電話線,鞋都偷埋,大家千奇唔book呢間

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

OsansanO 發表於 18-11-14 14:00
我係受害人,有報警,好彩有買保險,好狼死,佢地偷左Lv袋銀包,攝影機,相機,電話,電話線,鞋都偷埋, ...

狼到連鞋都偷

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

象牙宮

回覆樓主:

咁大鑊,好僻架?係咪酒店管理架?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係好慘呀

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

OsansanO 發表於 18-11-14 14:00
我係受害人,有報警,好彩有買保險,好狼死,佢地偷左Lv袋銀包,攝影機,相機,電話,電話線,鞋都偷埋, ...

請問詳細情況係點架?
如果銀包、相機、鞋呢D去旅行會貼身帶住既野都比偷,
咁佢係係你地係酒店入面既時間落手?

珍珠宮

有咁多錢俾人爆嘅?

不過d villa 保安都係差la, 容乜易蛇入去,5 star 就話難d 啫

男爵府

無話可說 發表於 18-11-14 14:16
咁大鑊,好僻架?係咪酒店管理架?

僻嫁,因為我地自駕遊,加上有10幾人,所以搵間大啲villa住,係有管家,但我地出街佢地就走冇人係到

男爵府

shinku 發表於 18-11-14 15:34
請問詳細情況係點架?
如果銀包、相機、鞋呢D去旅行會貼身帶住既野都比偷,
咁佢係係你地係酒店入面既時 ...

當時全部出哂街,佢地管家執完房就走,行程第三日先偷,錢,鞋相機有啲人冇帶出街,放哂酒店,villa大門有鎖左都冇用

男爵府

youhello507 發表於 18-11-14 16:22
有咁多錢俾人爆嘅?

不過d villa 保安都係差la, 容乜易蛇入去,5 star 就話難d 啫

booking.com佢地評語係好好的,先放心住個到,冇諗過咁黑仔,幾萬唔係只現金,包括攝影機,相機,電話

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

OsansanO 發表於 18-11-14 16:29
當時全部出哂街,佢地管家執完房就走,行程第三日先偷,錢,鞋相機有啲人冇帶出街,放哂酒店,villa大門有 ...

即係佢只得一間獨立屋,
無酒店櫃枱,
附近亦無其他酒店房個D?
咁係人只要爆到入去就自出自入,
無保安可言喎?

象牙宮

OsansanO 發表於 18-11-14 16:27
僻嫁,因為我地自駕遊,加上有10幾人,所以搵間大啲villa住,係有管家,但我地出街佢地就走冇人係到
...

咁唔似酒店管理喎!如果無人係度我唔會book囉!鄧你慘

珍珠宮

無話可說 發表於 18-11-14 16:43
咁唔似酒店管理喎!如果無人係度我唔會book囉!鄧你慘

樓主個個似係一棟個別別墅就咁租出去多,
唔似係酒店管理。

如果係一棟個別別墅既話,
咁就唔關酒店保安事,
係本身個到治安唔好??

珍珠宮

shinku 發表於 18-11-14 16:52
唔似係酒店管理。

有管理,我都唔信保安會好

保安要錢,又 cam 又圍牆

villa 要入屋太易

wcpcelia    發表於 18-11-15 10:58

珍珠宮

OsansanO 發表於 18-11-14 16:31
booking.com佢地評語係好好的,先放心住個到,冇諗過咁黑仔,幾萬唔係只現金,包括攝影機,相機,電話
...

電話

有人時爆入去?

象牙宮

shinku 發表於 18-11-14 16:52
唔似係酒店管理。

係,我都覺係私人出租果d!我都有book過villa,呢d我會搵旅行搞,保證係酒店管理,唔會只得1棟,出左去都有人係度看住,仲會有早餐提供!

禁止訪問

珍珠宮

rnchan 發表於 18-11-14 18:25
我上次住呢間 Villa, 保安 Very 骨. 又有 Golf Car 送去海灘

呢度唔係布吉 wor

不過去到包場d 5 星級,係有保證d

十間八間就難講lu

男爵府

shinku 發表於 18-11-14 16:36
即係佢只得一間獨立屋,
無酒店櫃枱,
附近亦無其他酒店房個D?

佢門口係有保安架,但冇酒店櫃檯,所以佢係爬入屋都易,但佢地冇比房所匙我地,所以都冇計,報警就算,加上都追究唔到咩

首頁

尾頁

跳至