你和我的傾城時光

Iris-Lo
|
本身係丁墨小說迷,好期待呢套劇!頭2集已經覺的好睇如果可以用原聲就更加好了。鍾意呢套劇一齊來傾吓!

wyl
|
雖然同小說改咗好多,但頭兩集佢拍得幾好睇,槍戰爆破場面都幾認真,金瀚好有軍人氣質,仲覺得佢有啲似韓星姜河那,趙麗穎依舊甜美,最近冇咩啱睇,終於都有部想追
meimei小朋友
|
請問這套劇可在哪裡看?thx
Iris-Lo
|
meimei小朋友 發表於 18-11-14 17:31
請問這套劇可在哪裡看?thx

VIU
我要做媽媽
|
邊個做男主角亞?係咪新劇,好似冇咩印象咁
Iris-Lo
|
我要做媽媽 發表於 18-11-14 21:29

係新劇,11/12才開播,男主角叫「金瀚」
pingapinpin
|
我要做媽媽 發表於 18-11-14 21:29

金瀚响之前楚喬傳做趙西風,佢而家係趙麗穎旗下藝人
pingapinpin
|
Iris-Lo 發表於 18-11-14 00:23
本身係丁墨小說迷,好期待呢套劇!頭2集已經覺的好睇如果可以用原聲就更加好了。鍾意呢套劇一齊來傾 ...

有劇追喇,但同小説好唔同
Iris-Lo
|
pingapinpin 發表於 18-11-15 09:08
有劇追喇,但同小説好唔同

無所謂了,最緊要改編得好就OK, 希望保持水準,唔好拖戲做。
pingapinpin
|
Iris-Lo 發表於 18-11-15 20:45
無所謂了,最緊要改編得好就OK, 希望保持水準,唔好拖戲做。

暫時ok呀,但原來有50集,早知唔咁早睇啦!
babynetnet
|
我睇左第一集,初頭槍戰好好睇,之後已經唔好睇唔吸引……
Lovely媽咪
|
多謝介紹,呢套小說都有睇,寫得好好,希望可以拍到個感覺出嚟
tsung
|
原來已經上映了?
tsung
|
Iris-Lo 發表於 18-11-14 18:24
VIU

謝謝!
請問是否黃色果個viu app?
meimei小朋友
|
回覆 tsung 的帖子

yes
Iris-Lo
|
tsung 發表於 18-11-16 12:55
謝謝!
請問是否黃色果個viu app?

係啊!
Iris-Lo
|
每日播放時間表

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pingapinpin
|
Iris-Lo 發表於 18-11-16 13:48
每日播放時間表

好彩每日都播,唔會好似某啲劇每星期播幾日。開頭因為穎寶而睇,而家覺得金瀚做荔枝橙都好好呀!
tsung
|
Iris-Lo 發表於 18-11-16 13:47
係啊!

謝謝你
tsung
|
Iris-Lo 發表於 18-11-16 13:48
每日播放時間表

要收藏呀,謝謝