影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wyl 發表於 18-12-8 08:25
仲有“杉杉來了”都改編得唔錯,呢部我耐唔耐會返煲。

我一無劇可煲就會重溫,
百看不厭

wyl    發表於 18-12-8 16:07

珍珠宮

趙麗穎喔,有D睇頭

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

wyl 發表於 18-12-8 08:25
仲有“杉杉來了”都改編得唔錯,呢部我耐唔耐會返煲。

呢部真係幾好睇,無聊時都會翻煲幾集

水晶宮

WChan 發表於 18-12-8 02:10
亦可能要夾硬拖50集咁長,所以整咁多支線出嚟,就正正係呢d支線破壞哂成套劇。
...

睇劇最怕加重男二女二戲份,會睇到火燒心
我都係唔開嚟睇,但最近又冇劇睇,好悶

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

whywhite22 發表於 18-12-19 18:13
睇劇最怕加重男二女二戲份,會睇到火燒心
我都係唔開嚟睇,但最近又冇劇睇,好悶
...

只可以講唔開無損失! 愈睇愈悶

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

已經完全冇想睇既意慾,開過後段小小睇,真係冇心機睇落去

水晶宮

WChan 發表於 18-12-19 18:15
只可以講唔開無損失! 愈睇愈悶

睇完延禧之後冇劇煲。
天盛長歌,將夜睇睇下跳咗船,盛唐幻夜睇緊第一集,隨時可能跳船。呢三齣劇製作認真,畫面好靚,可惜劇本唔得
而家冇劇煲,好失落

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Lovely媽咪 發表於 18-12-19 19:31
已經完全冇想睇既意慾,開過後段小小睇,真係冇心機睇落去

改到難以自圓其說,明明商戰講心計,又整d咩殺人,仲整個外國退伍軍人最後又打番場,明明顧延之同厲總夾計,又變成顧為個女人,格局當堂低咗幾班,我睇下預告精華當睇咗算。反而而家睇緊丁墨幾本小說,小說仲好睇。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

洋房

寧維凱同祝小姐襯好多...無緣無故拆散佢地

公爵府

我要做媽媽 發表於 18-11-14 21:29
邊個做男主角亞?係咪新劇,好似冇咩印象咁

金瀚,覺得幾man下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kwling18 發表於 18-12-20 23:33
寧維凱同祝小姐襯好多...無緣無故拆散佢地

原著祝小姐係老婆嚟,唔係小祝總家姐,係細妹,佢有兩個阿哥。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wyl 發表於 18-11-17 08:30
我都係因為穎寶開,金瀚上次做楚喬傳做衰人,本來我唔多中意佢,但今次佢做荔枝橙真係好charm,同一般富家 ...

金瀚係"錦鏽未央"時已經幾搶戲!

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

rose-mag 發表於 18-12-20 00:50
改到難以自圓其說,明明商戰講心計,又整d咩殺人,仲整個外國退伍軍人最後又打番場,明明顧延之同厲總夾計 ...

成套最差係變了格雷絲的傾城時光!

首頁

尾頁

跳至