自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

rosenok 發表於 18-11-14 07:56
昨日C6在家處理鋁窗维修,打開大門,
全層最8果位阿太想行入去睇下整成㸃,C6就迎賓,咁睇廳咪算囉,行均全 ...

啲人真係好8,家整廚房,因為有男師傅喺度,我打開大門,啲人都要走入嚟睇

wcpcelia    發表於 18-11-14 10:17
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

叮妹 發表於 18-11-14 08:42

如我要打大門整野,會用塊大屏風放門口,十年前在宜家買5百幾 ...

地方淺窄,在家加 大屏風可能冇乜位,下次我應該 企喺大門口或者放張凳喺度頂住

寶石宮

叮妹 發表於 18-11-14 08:55
我地方仲細得2xx尺,屏風三摺平時拍埋牆吾覺眼

我研究吓, 但有好多雜物

寶石宮

Poyau 發表於 18-11-14 13:11
問都唔問行入嚟?

係識嘅鄰居,叫唔叫有問呢??
佢淨係問我喺度做乜嘢,我話整廚房,跟住佢就行入嚟。我好難伸開手擋住或者扯住個亞婆唔畀佢入

首頁

尾頁

跳至