有關澳洲ETA疑問

yan2707
|
各位JM,早晨
想請問下各位
我收到澳洲ETA簽證確認信!
要不要列印出黎?
因為份郵件我不小心整唔見左!
要不要再重新申請?
跪求各位JM幫忙
因為我今星期六晚飛
擔心入不到境!
Lqueenie
|
yan2707 發表於 18-11-14 09:50
各位JM,早晨
想請問下各位

不用列印,如你確認曾收到就冇問題
yan2707
|
Lqueenie 發表於 18-11-14 10:08
不用列印,如你確認曾收到就冇問題

very Thx !(emoji)(emoji)
rnchan
|
各位JM,早晨 想請問下各位 我收到澳洲 ETA 簽證確認信!
我 Jan,2018 入境 Sydney, 有打印出來, 但職員無睇.

我問 : 這個不需要嗎 ?
職員 : 電腦已經有記錄, 不用出示

現在應該沒變.
wcpcelia    發表於 18-11-14 14:45
yan2707
|
rnchan 發表於 18-11-14 10:31
我 Jan,2018 入境 Sydney, 有打印出來, 但職員無睇.

Very Thx !
終極熊貓
|
各位JM,早晨
想請問下各位

no
ETA, 係electronic 的~
終極熊貓
|
rnchan 發表於 18-11-14 10:31

你用人工counter? 點解唔用e gate啊~
yan2707
|
終極熊貓 發表於 18-11-14 12:10
no
ETA, 係electronic 的~

Ok,Very Thx
rnchan
|
終極熊貓 發表於 18-11-14 12:10
你用人工 counter ? 點解唔用 e gate啊~
我 6:xx 左右到, 入境都算多人, 人手通道 / E-Gate 排隊人數差不多, 加上帶住老人家, 求其排一邊隊就算了.
終極熊貓
|
rnchan 發表於 18-11-14 12:26
我 6:xx 左右到, 入境都算多人, 人手通道 / E-Gate 排隊人數差不多, 加上帶住老人家, 求其排一邊隊就算了. ...

其實係明智,因為萬一過e gate有咩問題
redirect time係多五倍有多~