自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

youhello507 發表於 18-11-14 16:29
我覺得飛行時間都多 1/3, 辛苦

我又 okay 喎!到新加坡落一落,攞埋 stopover coupon 買嘢,幾好!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bebeyi 發表於 18-11-14 13:14
搭過Qantas,好正

真既?係咪長線轉機係機場check in 時會比埋轉機機票架?

男爵府

brindlewin 發表於 18-11-14 13:23
維珍我不喜,但Q F真係好咗好多。

C X呢幾年嘅問題唔係航班上嘅服務而是後緩管理,最應換血係管理層。

我成日覺得CX管理層係內鬼,想搞冧CX

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

新航實至名歸

子爵府

pomanlife 發表於 18-11-14 18:43
真既?係咪長線轉機係機場check in 時會比埋轉機機票架?

我又未試過
我搭直航的

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

bebeyi 發表於 18-11-14 19:15
我又未試過
我搭直航的

去歐洲有直航

瑪瑙宮

大廚勳章

dyl 發表於 18-11-14 12:16
因黑客攻擊而爆發客戶私隱外洩「災難」的國泰航空(Cathay Pacific Airways),在國際知名航空專業評鑑網站 ...

其實坐國泰啲服務都OK呀。。。我又覺得佢差喎。。我去嘅地方佢班次又密。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

可能都係多年建立的形象,總覺得佢係飛行安全上係最好,暫時對我來講都係首選,除非貴得好離譜。其實服務同野食方面,都唔係好差(可能我對食無乜要求) 衰係衰係內政事務上

子爵府

saralwm 發表於 18-11-14 18:15
Quantas 好坐?出年我會去澳洲,考慮緊book邊間airline

QANTAS 好坐,座位空間間夠,有華籍空服,好過 CX 好多
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

珍珠宮

kyk 發表於 18-11-14 18:31
我又 okay 喎!到新加坡落一落,攞埋 stopover coupon 買嘢,幾好!

我指中東啫

珍珠宮

seaheart88 發表於 18-11-14 19:23
其實坐國泰啲服務都OK呀。。。我又覺得佢差喎。。我去嘅地方佢班次又密。。
...

班次,時間都係重要分數嘅

子爵府

pomanlife 發表於 18-11-14 19:21
去歐洲有直航

我係飛澳洲
每次都搭佢

子爵府

dyl 發表於 18-11-14 12:16
因黑客攻擊而爆發客戶私隱外洩「災難」的國泰航空(Cathay Pacific Airways),在國際知名航空專業評鑑網站 ...

新航實至名歸。

子爵府

pomanlife 發表於 18-11-14 19:21
去歐洲有直航

同問!

侯爵府

kyk 發表於 18-11-14 16:14
我都鐘意新航,就算要轉機特都冇所謂,飛一轉歐洲已有張單程香港新加坡機票。

有冇人搭過卡塔爾,見佢好多 ...

我好多年前去埃及搭過,掂

彩鑽殿

bebeyi 發表於 18-11-15 06:59
我係飛澳洲
每次都搭佢

你飛澳洲應該係Qantas 唔係Qatar 吧?卡塔爾飛歐洲為主個啵

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 08:45
你飛澳洲應該係Qantas 唔係Qatar 吧?卡塔爾飛歐洲為主個啵

應該係誤會咗,佢一開始係話坐Qantas

彩鑽殿

stkyo 發表於 18-11-15 08:51

應該係誤會咗,佢一開始係話坐Qantas

可能係

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 dyl 的帖子

可能係國泰工會 人員一手造成的

首頁

尾頁

跳至