開始有細紋,點算好?

ppche
|
可能生完BB啦,而家皮膚比去以前差左好多
好似皮膚彈性、光澤感都唔及得生小朋友之前咁好
而且仲慢慢開始多左d細紋同幼紋
想請教各位jm呢個情況可以點解決?
rachelchuchu
|
ppche 發表於 18-11-14 12:17
而且仲慢慢開始多 ...

做翻啲刺激膠原既儀器囉 有用果啲儀器做一兩次已經見效
genkiboy
|
回覆 rachelchuchu 的帖子

You may use Luminesce Hydrashield Mask.

Regards
Lianne

|
genkiboy 發表於 18-11-14 14:10
回覆 rachelchuchu 的帖子

You may use Luminesce Hydrashield Mask.

你都用Luminesce ?其他護膚有無用?
lalalalalan
|
jm嘅護膚程序係點架?有無做足每個steps
有無用緊d抗衰老產品啊?
sandymama101
|
正常架wo..生一個bb要補足3年先得!
做下hifu rf果d睇下有無用...
ckhidy
|

我用LPG部家用m6機,呢部係美容院機,一部機就可以做到美容同瘦身, 特別係去紋皮膚彈性同光澤,效果非常好,我係咁介紹比身邊啲朋友,仲買咗部送比99,99開心到不得了,你可以去佢個專門店試吓效果先,真係好好用
annz
|
有細紋最好就搽用d保濕能力高嘅護膚品,
而家有好多保濕精華係保濕嘅同時都幫手淡紋
我自己用緊個枝都得,
而且仲係醫生配方嘅品牌
wonderyi
|
我都係呀,30中就開始出細紋,尤其一笑起上來好覺眼,眼頭同鼻都有紋,不過講真我用左透明質酸精華幾年,mask, eye cream呢D都已經用過晒都無咩改善。我問過相熟醫生呢D屬於表情紋,可以打少少肉毒幹菌去紋,如果係虎紋呢類靜態紋,就可以打透明質酸。我就想試下打Restylane去紋,順便可以增加膠原同彈性。
ppche
|
sandymama101 發表於 18-11-16 00:16
正常架wo..生一個bb要補足3年先得!
做下hifu rf果d睇下有無用...

我都諗緊好唔好打hifu, 但係有d怕痛
仲猶豫緊
ppche
|
lalalalalan 發表於 18-11-15 18:36
jm嘅護膚程序係點架?有無做足每個steps
有無用緊d抗衰老產品啊?

正常保濕步驟都有做架
ppche
|
annz 發表於 18-11-16 16:42
有細紋最好就搽用d保濕能力高嘅護膚品,
而家有好多保濕精華係保濕嘅同時都幫手淡紋
我自己用緊個枝都得,

醫生配方嘅品牌?邊枝
ptconnie
|

生完bb後有冇食夠補充營養既食物, 同埋護膚 ?

cherrieloy
|

去美容做拉皮機
annz
|
ppche 發表於 18-11-20 13:37
醫生配方嘅品牌?邊枝

CL絲艾兒,我而家就用緊佢嘅逆齡再生精華素
so far試用左一段時間,保濕力唔錯
吸收得好快,而且眼側邊d乾紋好都淡左好多
真心推介啊

ppche
|
cherrieloy 發表於 18-11-20 14:09
去美容做拉皮機

咩黎架? 做完有咩效果?
ppche
|
annz 發表於 18-11-20 14:28
CL絲艾兒,我而家就用緊佢嘅逆齡再生精華素
so far試用左一段時間,保濕力唔錯
吸收得好快,而且眼側邊d乾 ...

咩brand黎?都無聽過有jm講過嘅
cherrieloy
|
ppche 發表於 18-11-27 15:40
咩黎架? 做完有咩效果?

咪就係拉皮囉,撫平細紋
sandymama101
|
ppche 發表於 18-11-20 13:33
我都諗緊好唔好打hifu, 但係有d怕痛
仲猶豫緊

試打一次睇下接唔接受先...有d人係天生比較怕痛既..
adorable_boy
|
ckhidy 發表於 18-11-16 00:26
我用LPG部家用m6機,呢部係美容院機,一部機就可以做到美容同瘦身, 特別係去紋皮膚彈性同光澤,效果非常 ...

請問你在那裡買?