自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

二世龜 發表於 18-11-15 18:02
I can’t agree more
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20437847&page=25&authorid=0#pid306341138

話時話 呢個帖你都出唔少力

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-11-15 14:20
咁我又信…啲人想收到兵喺 Bk 可以打橫行㗎!

不過,我嚟到 bk 淨係會睇版規同版主台戲嘅啫!其他所謂的 山寨王…算吧啦!

有人大言不慚話:俾佢做版主我就知死,我都想睇下…佢做版主後,可以點屈死我!...

咁佢哋又真係好多分身,大把電話咭喺手,幫老千打手養戶口,互惠互利,一路又收兵,又共用互換戶口,佢啲分身同佢哋啲媒,耐唔時就會喺公海開舖問點解BK而家咁少人,點解BK而家咁悶,跟住就成班圍威喂出嚟借題發揮,無限loop話人起底,誣屈其他會員,根本,BK而家就係咁俾班人玩死。

我都見過有會員好霸氣咁講" 俾佢做版主我就知死" 好似好想做版主,諗住橫行?唔怪得有啲戶口好似好helpful, 好nice, 7/24都喺BK,年中無休, 但諗深一層,真係唔食唔瞓上網?冇現實生活的嗎? 定共用戶口呢?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlecar 發表於 18-11-15 14:58
唔係掛,真係100歲唔死都有新聞,好有興趣知係咩懲罰

我冇問佢,斷估唔會打頭啩 真係十個趣,佢自己唔笑嗰下先好嘢

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 18:27
咁佢哋又真係好多分身,大把電話咭喺手,幫老千打手養戶口,互惠互利,一路又收兵,又共用互換戶口,佢啲 ...
唔講呢啲啦!我哋又唔係版主睇到人哋 Ip address,你估邊個有冇用分身?係可以呃到 it 部嗎?

都係講返個主題啦!

自己封戶的人,各有自己的原因。前面已經有個疑似自封後重生啦!以我所知…嗰個鬧完你之後就自封了!唔見有人起過佢舊留言囉!而且,我唔會天真到…以為啲舊人會就此消失了!

老老實實…我有時見到啲人話掛住邊個邊個?嗰個人…我覺得無消失到囉!

你俾人起過舊留言,我都試過俾人起過…又唔見我哋申請自封!

有啲人借頭借路抽水 指桑罵槐 ,製造恐慌…啫!

象牙宮

ning.. 發表於 18-11-15 19:03
唔講呢啲啦!我哋又唔係版主睇到人哋 Ip address,你估邊個有冇用分身?係可以呃到 it 部嗎?

都係講返個主題啦!

自己封戶的人,各有自己的原因。前面已經有個疑似自封後重生啦!以我所知…嗰個鬧完你之後就自封了!唔見有人起過佢舊留言囉!而且,我唔會天真到…以為啲舊人會就此消失了!

老老實實…我有時見到啲人話掛住邊個邊個?嗰個人…我覺得無消失到囉!

你俾人起過舊留言,我都試過俾人起過…又唔見我哋申請自封!

有啲人借頭借路抽水 指桑罵槐 ,製造恐慌…啫!...

因為~一直係佢哋自己起人底之嘛! 一直都話啲人調轉晒啲嘢嚟屈人,連嗰位自封嘅都同意

問嗰位話人起底嘅會員,人哋點知會員資料?到而家佢都冇答我,點解呢?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 19:15
因為~一直係佢哋自己起人底之嘛! 一直都話啲人調轉晒啲嘢嚟屈人,連嗰位自封嘅都同意

認真你便輸!

當日,個自稱受害者無嗱嗱引用我講句:
原來妳係政治post玩開。

無頭無尾咁彈句嘢出嚟!唔係撳咗我記錄嚟睇,唔通我額頭鑿住,俾佢見到咩?

咪當人人都係傻的嗎?佢講就要信咩?

首頁

尾頁

跳至