屋企有露台嘎貓奴請入please

lilianyuyu
|
露台個到系咪都裝左全幕窗紗?大約幾錢?
另外想知個如果我又想裝蚊網甘點搞?
求解答(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
emmamay
|
我啱啱尋日先做咗鋼紗封左露台,夜晚完全唔覺!
wcpcelia    發表於 18-11-14 15:06
lilianyuyu
|
emmamay 發表於 18-11-14 14:37
我啱啱尋日先做咗鋼紗封左露台,夜晚完全唔覺!

有冇相啊please and how much?
emmamay
|
lilianyuyu 發表於 18-11-14 14:42
有冇相啊please and how much?

我個露台比較大,around $6000

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
emmamay
|
Sorry 張相打側咗!
HoshiSora
|
emmamay 發表於 18-11-14 14:45
我個露台比較大,around $6000

請問啲鋼線係咪好似鐵柱咁牢固的?謝謝
emmamay
|
我會話似小提琴上既線,都拉得好直同實淨!
lilianyuyu
|
emmamay 發表於 18-11-14 15:00

原來系甘。。。我以為系裝系道門到。。。
姐系好似多左道網門甘
甘房間d窗呢?又會點整?(emoji)(emoji)
Btw廚房門口有冇裝d咩唔比佢入去?
emmamay
|
lilianyuyu 發表於 18-11-14 15:11
姐系好似多左道網門甘

咁如果你唔想用鋼線封咗露台,你可以係露台門後面加紗門。但貓貓就唔可以出露台啦!

但因為我要將貓砂盆放露台,又想俾貓貓可以出露台矖太陽,所以寧願無咗個景觀!

廚房都係有一個細露台,我都可能遲D要裝紗門。
emmamay
|
廚房佢地係自出自入,人地要食貓糧㗎。
emmamay
|
lilianyuyu 發表於 18-11-14 15:11
姐系好似多左道網門甘

房間我無整,基本上好少開窗,我住嗰度好大風,多數開露台門。
lilianyuyu
|
emmamay 發表於 18-11-14 15:21
房間我無整,基本上好少開窗,我住嗰度好大風,多數開露台門。

謝謝你的回應啊^_^
失控妹
|

主人如果上到都會咬我有個吊繩床比佢,都係鋼線,佢成日咬
tsung
|

shinku
|
lilianyuyu 發表於 18-11-14 14:27
露台個到系咪都裝左全幕窗紗?大約幾錢?
另外想知個如果我又想裝蚊網甘點搞?
求解答(emoji)(emoji)(emoji ...

我比錢人裝,五年前價錢大約 $ 1500,
花甲網,
之後自己有用魔術貼之類加多個紗網係面,
for 防蚊。

lilianyuyu
|
shinku 發表於 18-11-15 11:13
我比錢人裝,五年前價錢大約 $ 1500,
花甲網,
之後自己有用魔術貼之類加多個紗網係面,

哇!呢款平好多喎!但要成日提自己關門:(
Rubik
|
我淘蚊門,下面再zip塊格仔網頂住防佢突發識開,因為只有人係屋企先會開,所以佢唔會搞,冇機會搞又冇興趣搞