自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

臨近新年,問定有無人想唱錢包利是
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

mln 發表於 18-11-14 16:36
銀行唔收未?

銀行紙幣同硬幣的數量每次入都有限制

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ivan1023 發表於 18-11-14 17:07
就黎要跟老闆建議用來出糧用: $10 人工$15000 (要囉1500張) 返家比老婆做家用,我話肯定比員工少左暈低:ha ...
呢個提議幾好!!!

大宅

Ivan1023 發表於 18-11-14 15:44
屋企人開左速遞公司,長期有$10,$20,50,$100想換大紙,大家有咩辦法處理佢?
已經日日走遍港九銀行入數 ...

好奇問?
公司戶口都唔可以日日咁入咩?

男爵府

newspaperhang 發表於 18-11-14 18:30
臨近新年,問定有無人想唱錢包利是

舊既無人要,個個都想要新鈔

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

Ivan1023 發表於 18-11-14 19:41
舊既無人要,個個都想要新鈔

我會要架最緊要唔洗去銀行排咁耐
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

maywong288 發表於 18-11-14 15:51
去付近既ok同7仔,同佢地唱,順便講埋你地間鋪係邊個位,佢地一要唱錢就自己黎搵你

我以前做包鋪,ok,7仔,759 ...

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有咁多散紙,真係唔知點算,不過如果有人問我要唔要,會叮一聲,問係咪假銀紙

伯爵府

回覆樓主:

如果日日入十幾廿萬
應該可以同銀行傾下點計

首頁

尾頁

跳至