自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問各位JM有冇download whatsapp sticker ? 可否分享一下

男爵府

2024勳章

回覆 PrettyCatCat 的帖子

download過用唔到

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

iPhone 人,自己整自己入,但可以入嘅方法已經無左

男爵府

回覆 badguy333 的帖子

我只係標註人地send俾我D用黎當自己用

男爵府

好媽媽勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 16:01
請問各位JM有冇download whatsapp sticker ? 可否分享一下

你係ANDROID 定APPLE機?? 如果ANDROID 可以去呢度睇o下, 有好多公仔link放o左o係呢個帖o既 #1 & #287

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22054193&page=1&extra=#pid332476893

wcpcelia    發表於 18-11-15 16:41
Poyau    發表於 18-11-14 20:21

男爵府

回覆 hinhin.mami 的帖子

蘋果用戶有冇?

象牙宮

回覆樓主:

play store download個叫whatsticker,大把你揀

男爵府

回覆 無話可說 的帖子

App Store 我睇過好多靚既要俾錢

男爵府

好媽媽勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 16:42

蘋果用戶有冇?

上星期六都仲可以經testflight dl whatsticker beta, 但唔洗半日whatsticker beta 試用版10,000個額已滿, 暫時iphone仲係要靠朋友逐個send/save 先可用. o係fb 見到話apple 唔接受佢地update 個新version, 話佢個app同其他同類app相似喎. 依家佢地 plan 緊整個另一個新app再上架. iphone 用戶密切留意呀.

男爵府

即係暫時都要靠朋友, 朋友多sticker多

男爵府

好媽媽勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 17:13

即係暫時都要靠朋友, 朋友多sticker多

都應該係暫時性o者, 我見Whatsticker 果邊都好積極o甘諗辦法解決呢個問題.

象牙宮

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 17:03
回覆 無話可說 的帖子

App Store 我睇過好多靚既要俾錢

唔係app store,係play store!我唔係用iphone!

男爵府

回覆 無話可說 的帖子

我iphone 冇 play store

男爵府

當D朋友系咁send你又冇sticker回好慘

男爵府

好媽媽勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 17:33

當D朋友系咁send你又冇sticker回好慘

但DL 得太多, 要慢慢搵又係一件麻煩事

男爵府

唔知D sticker 佔多唔多容量, 因iphone冇得加容量

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我想搵周星馳 sticker

男爵府

回覆 bufferzone 的帖子

我收過蠟筆小生sticker

男爵府

好媽媽勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-14 17:44

唔知D sticker 佔多唔多容量, 因iphone冇得加容量

唔大, 10個公仔圖大概2百幾個kb, 有d解象高度d就會大小小

男爵府

download多D都唔怕

hinhin.mami    發表於 18-11-15 10:35

首頁

尾頁

跳至