自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

andyman 發表於 18-11-15 02:23
行程最重要. 在酒店的時間只幾粒鐘住邊都無所謂.

我會要求整潔安全,交通方便,鐵路站10分鐘內!

大小反而不太介意

侯爵府

酒店同食.... 我去邊都好重視酒店, 因為玩又好, 工幹又好.... 我每日都想沖個靚涼, 瞓個好覺.... 又想間酒店就腳...所以都唔會平....

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

sabun 發表於 18-11-14 16:52
我先講,我非常着重酒店,每次旅遊最期待就是靚酒店,所以每次都是酒店費用仲貴過機票,有些敗家呢 ...

酒店》航機
去旅行就係想舒服,所以會按自己嘅 budget 搵最好嘅!通常都會揀4星!其次就係 airlines,唔會揀廉航!

珍珠宮

虎到金來勳章

littlefunpig 發表於 18-11-14 17:09
食同買

酒店飛機好閒,去旅行唔係為左訓酒店搭飛機

同路人

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

木土土 發表於 18-11-15 10:42
我會要求整潔安全,交通方便,鐵路站10分鐘內!

大小反而不太介意

我要近景點同有地道野食.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sabun 的帖子

酒店重要D
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

用戶要求終止服務

Must be hotel !~~

子爵府

sabun 發表於 18-11-14 16:52
我先講,我非常着重酒店,每次旅遊最期待就是靚酒店,所以每次都是酒店費用仲貴過機票,有些敗家呢 ...

酒店

珍珠宮

坐 b class, first class , 就可能不貴過酒店了

推介去 bora bora , 世界 no.1 海灘

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

酒店位置要方便

大宅

酒店同食最重要。去旅行就係想放鬆,所以哩2個最重要。

首頁

尾頁

跳至