最近好睇陸劇

花花姐
|
請問最近有咩好睇陸劇可推介下,謝
Abbie_mimi
|
花花姐 發表於 18-11-14 17:16

香蜜沈沈燼如霜,推介
雙世寵妃,幾搞笑
我要做媽媽
|
我最近開始追如懿傳,啱大結局
Abbie_mimi
|
我要做媽媽 發表於 18-11-14 21:27
我最近開始追如懿傳,啱大結局

睇完延禧,冇動力睇如懿傳!
Audrey1999
|
香蜜沈沈燼如霜
盛唐幻夜
cazza
|
香蜜沈沈燼如霜

由頭到尾都好睇。
babynetnet
|
最近睇左一套另類大陸劇,正陽門下小女人,我覺得幾好睇!
依家無野睇,睇緊扶搖一般般……
rose-mag
|
babynetnet 發表於 18-11-16 00:46
最近睇左一套另類大陸劇,正陽門下小女人,我覺得幾好睇!
依家無野睇,睇緊扶搖一般般……
...

扶摇開頭唔錯但去到越後越拖越悶,想唔跳船都唔得。
babynetnet
|
rose-mag 發表於 18-11-16 08:46
扶摇開頭唔錯但去到越後越拖越悶,想唔跳船都唔得。

我覺得開頭都一般
rose-mag
|
babynetnet 發表於 18-11-16 12:33
我覺得開頭都一般

開頭對比中段同後段已經好睇,後面仲唔掂 超級失望。
babynetnet
|
rose-mag 發表於 18-11-16 12:44
開頭對比中段同後段已經好睇,後面仲唔掂 超級失望。

版主睇下依套,無小鮮肉得老戲骨,全劇唔悶有笑有淚……我都係第一次睇依類劇!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rose-mag
|
babynetnet 發表於 18-11-15 21:04
版主睇下依套,無小鮮肉得老戲骨,全劇唔悶有笑有淚……我都係第一次睇依類劇!

...

倪大紅、蔣雯麗,怪不得啦,我有聽過呢套劇名,但唔知係佢地演,睇演技已經夠皮啦。

babynetnet
|
rose-mag 發表於 18-11-16 14:07
倪大紅、蔣雯麗,怪不得啦,我有聽過呢套劇名,但唔知係佢地演,睇演技已經夠皮啦。

除左佢倆個,其他演技都ok,最重要係全劇無悶埸!
睇完依套有d失落感,去睇扶搖同我和你傾城時光都 涼生直頭睇到想死 一個鏡頭行成段路都無對白……
RubyYu07
|
睇完延禧攻略,都無追過大陸劇了
Sumyeema1
|
babynetnet 發表於 18-11-16 13:04

...

eeeee..... 似乎幾好睇,1955~依家?差不多係中國近代史。

今晚開嚟睇下。
babynetnet
|
Sumyeema1 發表於 18-11-16 20:19
eeeee..... 似乎幾好睇,1955~依家?差不多係中國近代史。

今晚開嚟睇下。

好多大陸台都做依個年代劇………暫時依套最 我喊左N次
hamsterma
|
Abbie_mimi 發表於 18-11-14 21:35
睇完延禧,冇動力睇如懿傳!

我都係呀,日日係度睇延禧
cookingbaby
|
延禧攻略好體,如懿傳麻麻地,不過都追完喇。
gracelam
|
花花姐 發表於 18-11-14 17:16

㷛緊香蜜沉沉4x集

好虐好虐。。。。
cazza
|
gracelam 發表於 18-11-17 19:54
㷛緊香蜜沉沉4x集

好虐好虐。。。。

睇完愛上了鄧倫。(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)