係咪絕大部分女仔都中意類似百科全書嘅男仔?

goodbuyer80
|
姐範範都略懂略懂
TMC3012
|
都係既, 起碼唔會乜都唔知
wan_sosin
|
扮識野嘅男仔多過真正知識廣博嘅男仔,而真正有料嘅男仔,又可能好悶,因為下下講野好學術,有時未必明晒佢想講乜!
我有個朋友知識廣博,但同佢傾偈似開著個新聞政治財經台!
Nbs
|
唔識唔緊要,但要識去學 / 查 / 試, 唔好識少少扮代表然後搞禍晒
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:51
20150618bb
|
goodbuyer80 發表於 18-11-14 17:36
姐範範都略懂略懂
會唔會吹得二咀
Poyau
|
博學多才
日本成
|
以前坐隔離個男仔類似咁,一有話題啱佢 佢就會不停解釋 不停講
有時明明想開下玩笑,佢會好認真咁話:嗱!唔啱!你唔可以咁講,因為⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
其實知佢係好心 但我聽唔入耳 有時覺得好煩
吉蒂0603
|
維園阿伯樣樣都吹到識飛嗰隻,sorry,我最怕 。幾叻都假,對自己好嘅就係好男人啦!
木土土
|
goodbuyer80 發表於 18-11-14 17:36
姐範範都略懂略懂

一定好過似白開水果d,乜都唔識
spikenard
|
我覺得識得整水,電,電器的男人先吸引

嗰d連燈泡都唔識換要老婆做的,就算識百科全書對我來說都係癈癈地
caryfox
|
未必全部喜歡,

但是不能否定係有吸引力。
jasmineoj
|
最怕唔識扮識仲笑你蠢
以前識一個
佢英文勁屎然後話我口音錯
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:51
tsung
|
姐範範都略懂略懂

周身刀,張張利
Amy1974
|
回覆 goodbuyer80 的帖子

其實想略懂好易,上網搜尋一下,樣樣都可以講到似專家。

pomanlife
|
姐範範都略懂略懂

蚊姐應該唔係
oceandeepsea
|
百科全輸唔好意頭架
happybebebe
|
識係好,但不要經常發表偉論同人生經歷
有次喺巴士,有群中年人上車,有男有女,男的不停大聲講自己喺咩國家嘅見聞同個人見解,真係好嘈
小華子
|

唔駛乜都識,只需要識啲女人有興趣嘅野就已經掂。
例如玄學,我覺得女人最好要識,因為我發覺有啲女人好易氹,講2句就當正對方係師傅。
我自己都有學玄學風水,我係咁椅講一講,啲人就信到十足,當然唔係跨張到咩性交改運嗰啲啦。
所以女人自學好過,起碼唔會有啲中途出家學玄學嘅男人懶勁咁亂吹捧自己。

funnyukyuk
|
你講緊我老公啊
小可愛11
|
姐範範都略懂略懂

你又點睇?