網購天地

跳至
[淘寶] 電燉盅

首頁

尾頁

大宅

有冇jm淘過燉盅好用㗎?

大宅

岩岩淘左美的B B燉盅,用左一次可以

大宅

Yipmin 發表於 18-11-14 20:35
岩岩淘左美的B B燉盅,用左一次可以

見多人買天際,蘇泊爾,唔知點揀?

大宅

天際都可以,蘇泊爾质量好的不過貴的,近年多人用小熊都0K

大宅

Yipmin 發表於 18-11-14 21:36
天際都可以,蘇泊爾质量好的不過貴的,近年多人用小熊都0K

就係太多選擇

翡翠宮

回覆樓主:

天際我都用咗幾年,係隔水燉盅,有大細膽。呢啲電器去貓超或京東買直送香港。

大宅

lyh80115 發表於 18-11-14 22:13
天際我都用咗幾年,係隔水燉盅,有大細膽。呢啲電器去貓超或京東買直送香港。
...

運費貴嗎?叉頭要轉三腳嗎

翡翠宮

hoiyingying 發表於 18-11-14 22:16
運費貴嗎?叉頭要轉三腳嗎

貓超199自取包郵,京東就做埋聽日99包郵。
本身係内地扁三腳,可以成條換咗佢,同飯煲線一樣;我就用靚轉插。

大宅

lyh80115 發表於 18-11-14 22:19
本身係内地扁三腳,可以成條換咗佢,同飯煲線一樣;我就用靚轉 ...

唔該曬

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-14 22:19
本身係内地扁三腳,可以成條換咗佢,同飯煲線一樣;我就用靚轉 ...

請問甚麼是靚轉插

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 22:03
請問甚麼是靚轉插

家中有呢幾款,一般要¥20一個,而我平均¥8左右買入,係喺199減100時買10個,加上用優惠券,8蚊個左右,同幾個同事一人分啲。

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-15 22:30
家中有呢幾款,一般要¥20一個,而我平均¥8左右買入,係喺199減100時買10個,加上用優惠券,8蚊個左右, ...

正喎,今年双11,我搶不到100卷,只有199-25咋,照用黎買煲, 而你呢款,我在家樂福買咗都要¥26.9...請問,可給我你條link嗎?放定車仔等下次特價先,謝謝

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 22:39
正喎,今年双11,我搶不到100卷,只有199-25咋,照用黎買煲, 而你呢款,我在家樂福買咗都要¥26.9...請問 ...

英特曼,圖中長身款。雙11我見到有199減100,滿減唔洗用券,減後可再用全品類券再平啲,例如可以用108減8嗰張,實付滿99包郵直送香港。

https://item.m.jd.com/product/2548145.html

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-15 22:59

英特曼,圖中長身款。雙11我見到有199減100,滿減唔洗用 ...

謝謝,已放京東車,乜點邊滿99送香港咁好?平時請問滿多少元送?限重多少

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 23:16
謝謝,已放京東車,乜點邊滿99送香港咁好?平時請問滿多少元送?限重多少
...

平時係無滿幾多包郵,自取點首重¥9.7,續重¥3/0.5kg,你可以將佢視為官方提供嘅集運。今次滿99包郵5kg係雙11活動,最後今日。

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-15 23:22
平時係無滿幾多包郵,自取點首重¥9.7,續重¥3/0.5kg,你可以將佢視為官方提供嘅集運。今次滿99包郵5kg係 ...

謝謝你,咁我而家先知太遲了,多謝你的資訊,下次再玩過

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 23:25

又唔係包郵先有得玩嘅,平時都可以淘寶、京東兩邊格價,好多商家同時會喺京東開店,活動時間、力度不一,格下價隨時慳更多。而且有啲仲係京東自營店,有直送服務,享7天有壞包退保障。

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 23:25

地攤貨都可以格價,而家多咗個拼多多,一味夠平夠賤!我琴日幫同事落咗2單,網站有紅包送,三幾十有得平三四蚊,我有賺

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-15 23:40
地攤貨都可以格價,而家多咗個拼多多,一味夠平夠賤!我琴日幫同事落咗2單,網站有紅包送,三幾十有得平三 ...

嘩,你好叻,我剛再睇番個京東app嘅購物單,原來已是上年双11 時間過得咁快!上次買咗麵粉整包,東北米和汔水。。。今次冇買呢d, 驚屋企又變咗倉,上年擺咗好耐
我最期待係包郵香港,得閒再留意(但我發覺不知如何知道免郵hk)app都冇提

翡翠宮

hellomamiii 發表於 18-11-15 23:47
嘩,你好叻,我剛再睇番個京東app嘅購物單,原來已是上年双11 時間過得咁快!上次買咗麵粉整 ...

可以睇京東FB,有公布。之前十一國慶有包郵2kg,另有20元運費券,夠買5kg;今次雙11免5kg,另有50元運費券,一張單買12kg都得。

首頁

尾頁

跳至