強姦案被告脫罪 因為女方著lacy t-back

提子餅
|
成件案因為個17歲後生女著lacy t-back就屈佢有性暗示,咁日後著衫露多少少都可以話女方有心引誘人架啦

如果發生喺香港,會唔會一樣咁判?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aean ... 1113_00912_001.html
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:39
TATEYAMA
|
痴線!
tsung
|

areyouangry
|
痴孖筋!!!!!!
oceandeepsea
|

星星星
|
好嬲囉!甘判
choco_soup
|
痴線
peonica
|
痴線
littlesister
|
痴筋
sushiroll
|

靚靚C9
|

HoshiSora
|
提子餅 發表於 18-11-14 18:58
成件案因為個17歲後生女著lacy t-back就屈佢有性暗示,咁日後著衫露多少少都可以話女方有心引誘人架啦:igiv ...

離譜的判決!

the8
|
咁愛爾蘭應該禁止入口及出售任何有鐵線同喱士嘅胸圍喇!

痴線...黑白不分!
conniemar
|
咁同印度有咩分別?
stkyo
|
如果有多啲details報導會好啲,內文有講佢哋親吻,咁即係相約咗見面,跟住有親密接觸,但最後女方唔想再進一步?睇落成件事有少少怪,齋強調丁字褲,男嘅點解會睇到?
Poyau
|
stkyo 發表於 18-11-14 21:42
如果有多啲details報導會好啲,內文有講佢哋親吻,咁即係相約咗見面,跟住有親密接觸,但最後女方唔想再進 ...

以下有詳情

https://www.irishexaminer.com/breakingnews/ireland/counsel-for-man-acquitted-of-rape-suggested-jurors-should-reflect-on-underwear-worn-by-teen-complainant-883613.html
提子餅    發表於 18-11-14 23:09
babysuki319
|
痴線
stkyo
|
Poyau 發表於 18-11-14 21:46
以下有詳情

https://www.irishexaminer.com/breakingnews/ireland/counsel-for-man-acquitted-of-rape-su ...

睇咗!成件事情的確係怪怪地,但個女嘅last minute 講咗STOP就代表佢唔同意同被告發生性行為,咁都可以強調丁字褲去甩身

Poyau
|
stkyo 發表於 18-11-14 22:04

睇咗!成件事情的確係怪怪地,但個女嘅last minute 講咗STOP ...

不幸地位大狀成功轉移視線
提子餅
|
stkyo 發表於 18-11-14 22:04

睇咗!成件事情的確係怪怪地,但個女嘅last minute 講咗STOP ...

我驚我英文唔好get錯

個男人聲稱同個女kiss,情濃意合地發生性行為

有人話見到佢哋kiss但俾唔到實質證據

有人見到佢掐住個女仔條頸但個男人否認

個女否認kiss,話個男人拖佢超過30米後再強姦佢,個女仔唔同意發生性行為,有say no

個女仔話自己仲係處女

講真,17歲女仔,如果真係處,正常會唔會同意將第一次咁樣俾咗個陌生男人?著t-back又點?好多人都知t-back唔會有底褲邊,著貼身褲或裙會好睇啲,另外好多女性都鍾意lacy,著靚或性感內衣褲唔一家為咗誘惑伴侶,可以係著俾自己睇,亦可以係滿足自己心理架噃