第一次買Covermark唇膏

lemonch
|
用左半個月可以講下感受。
用開歐美牌子 , 最近想用D無咁攻擊性既lip stick , 俾JM燒著而買左Covermark唇膏 , 首先我嘴較乾 , 一年到晚搽唇膏都易甩皮 , 唔知點解搽整潤唇膏都係咁!睇左日本Reviews話呢枝唇膏最燒係用好多護唇精華成份做,好水潤又唔甩皮,我用左半個月感受係的確無甩皮,係幾水潤,搽出黎似玻璃嘴,不過以前用開Matt唇膏有D唔慣,但唔甩皮又潤對我黎適已經無敵。但返工被同事讚唇膏好好睇+個樣溫柔左,又燒左著幾個同事

snoopyiu
|
lemonch 發表於 18-11-14 20:38
用左半個月可以講下感受。
用開歐美牌子 , 最近想用D無咁攻擊性既lip stick , 俾JM燒著而買左Coverma ...

你買咩色號?幾靚呀
tracy_lui
|
你係唔係買11號色呀?我都買咗好鍾意呀!
lemonch
|
snoopyiu 發表於 18-11-14 21:11
你買咩色號?幾靚呀
11號色呀, 一試就愛上
lemonch
|
tracy_lui 發表於 18-11-14 21:11
你係唔係買11號色呀?我都買咗好鍾意呀!
係呀真係好靚 仲好潤又無甩嘴皮
日本教主
|
有興趣 放工行過Sogo試下
Btw係咪11號最靚?
healthymimi
|
請問有沒有冇色潤唇膏,我也甩皮
lemonch
|
日本教主 發表於 18-11-15 14:12
有興趣 放工行過Sogo試下
Btw係咪11號最靚?
11號好靚不過你可以試下邊隻色最襯你先
lemonch
|
healthymimi 發表於 18-11-15 17:52
請問有沒有冇色潤唇膏,我也甩皮
試下Jo malone無色潤唇膏呀,
不過我用左Covermark唇膏後都無乜點用潤唇膏喇,有色又好潤
alice0034
|
我都係用開Matt唇膏....但見到你講又好想試
healthymimi
|
lemonch 發表於 18-11-19 18:18
試下Jo malone無色潤唇膏呀,
不過我用左Covermark唇膏後都無乜點用潤唇膏喇,有色又好潤
...

知道thx
Catchan0306
|
Pollyowen
|
幾錢呀?