自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我11月頭訂房,頭先諗住同酒店reconfirm booking,佢話冇record⋯
我訂過永安好多次都未試過咁樣⋯請問你地有冇遇過呢啲情況,會唔會真系會疏忽?漏booking?

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆 rex13 的帖子

直接打去問永安啦!
佢地應該清楚啲。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

rex13 發表於 18-11-14 22:47
我11月頭訂房,頭先諗住同酒店reconfirm booking,佢話冇record⋯
我訂過永安好多次都未試過咁樣⋯請問你地 ...

你個booking係訂幾時? 太早對方未有record
放下自在

珍珠宮

1988cc 發表於 18-11-14 22:52
回覆 rex13 的帖子

直接打去問永安啦!

我頭先打左,過左office hours⋯

珍珠宮

cattz288 發表於 18-11-14 22:58
你個booking係訂幾時? 太早對方未有record

11月頭訂12月尾⋯
諗住隔左2星期應該有啦呱,點知都未有⋯
但系永安度,show住預訂成功
搞咩,我一路都對永安好有信心,平時澳門近近地個啲,我都唔會再同酒店reconfirm,
今日心血來潮,公司又有空閒咪出個mail去⋯
點知話冇我record

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

rex13 發表於 18-11-14 23:04
11月頭訂12月尾⋯
諗住隔左2星期應該有啦呱,點知都未有⋯
但系永安度,show住預訂成功

咁近又無理由無record喎!
放下自在

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

試過,係永安book package ,之後sent email 去酒店問,酒店話太早佢地未收到資料,叫我入住前2、3星期再sent 去問下,之後差不多入住前3星期再sent,就話收到information

珍珠宮

rex13 發表於 18-11-14 22:47
我訂過永安好多次都未試過咁樣⋯請問你地 ...

訂過好多次,無問題呀!
辦公時間打去永安問,好快有人覆架。
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

c.vieri 發表於 18-11-14 23:16
試過,係永安book package ,之後sent email 去酒店問,酒店話太早佢地未收到資料,叫我入住前2、3星期再se ...

ok我再問下先thx

首頁

尾頁

跳至