岑潔儀第二胎臨盆在即 全裸抱大仔影孕照

mickeyeva
|

唔識欣賞, 尤其抱住個仔嗰幅相, 其實自己收藏算啦!

31歲嘅岑潔儀(Zoey),15年為馬來西亞老公Dixon誕下囝囝Damian,今年5月宣佈再陀B。就嚟生得嘅Zoey,早前仲同囝囝影咗一輯尺度好大嘅全裸孕照,全裸上陣嘅佢側身企,再抱住3歲大囝囝,十分温馨。 Zoey話:「身邊好多朋友第一胎都影咗大肚裸照,但嗰時我覺得好尷尬冇影,今次第二胎決定放膽影。」講到老公有冇咩意見?佢就講笑話老公冇眼睇。呢胎都係陀仔嘅Zoey話,老公11月會休假陪伴在右,而佢就會準備好餵哺母乳,會搵專業人士幫忙催乳。

c.vieri
|
一d美感都無(第二張)
davywm    發表於 18-11-15 09:58
wendy614    發表於 18-11-15 07:14
Poyau
|

ryan_mami
|
mickeyeva 發表於 18-11-14 23:23
唔識欣賞, 尤其抱住個仔嗰幅相, 其實自己收藏算啦!

誰?
JFL
|
边位?
sfuhsg
|
中間果張好嘔
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:20
C.Humphrey
|
中間果張好唔掂,個仔咁大仲同阿媽玉帛相見
調轉頭老豆同咁上下年紀既女女都唔得啦
cy101
|
抱仔個張好核突!美感無,溫馨又唔覺!
peonica
|
中間嗰張學周汶琦,個仔仲要咁大個
cattz288
|
核突
littlesister
|
唔明點解要公開呢d相
hontari
|
抱住個仔嗰張真係唔識欣賞
TMC3012
|
中間果張
pigpigapple
|
cattz288 發表於 18-11-14 23:43
核突
x 2
vivibabyvivi
|
核突
衛英姿
|

第二張要留返自己欣賞咪算囉

wendy614    發表於 18-11-15 07:14
mln
|
我覺得佢個仔太大樣了,好bb仲還好啲!
mok239
|
中間果張唔得

可能佢兒子生得高大, 手長腳長, 縱使實齡只得3 歲大, 唔好睇囉!

不過, 可能人地會話: 關你鬼事呀!

Kittymummy
|
第二張相冇野下話,我接受唔到囉。個仔仲要咁大個仔
SandyKL
|

只能講現代人鍾意將自己最肉酸一面公開,將來可能有人放自己如廁嘅相出嚟共享,唔使理人感受,自己覺得high就得嘞。
李斯特    發表於 18-11-15 21:52