岑潔儀第二胎臨盆在即 全裸抱大仔影孕照

babynetnet
|
乜水……
uhtcl2006
|
肉酸
sushiroll
|
mickeyeva 發表於 18-11-14 23:23
唔識欣賞, 尤其抱住個仔嗰幅相, 其實自己收藏算啦!

pui-e
|
中間嗰張唔溫馨,似有病兒童要阿媽抱住
Angel_Rose
|
抱仔果張,如果抱起時同放低果下有差池,整親個肚會好大濟
Angel_Rose
|
SandyKL 發表於 18-11-15 00:01
只能講現代人鍾意將自己最肉酸一面公開,將來可能有人放自己如廁嘅相出嚟共享,唔使理人感受,自己覺得high ...
你講如廁我想起一個舊同學,次次幫阿女換片都影舊c大特寫放上 fb, 有埋文字描述,仲會用老婆一齊拎住塊片自拍
toffeechoco    發表於 18-11-15 08:18
Angel_Rose
|
chillimom 發表於 18-11-15 00:16
點解個(emoji)仔一啲都唔似三歲咁細個?個樣仲要好成人
係囉,以為至少有六歲
muihsu
|
第二張相個仔唔似3歲咁細個
Jonimama
|
一d都唔靚,見到想嘔
tttt709394
|
咁大個影裸照,想個仔第日比人笑?
汽水餅
|
私人珍藏咪算囉,為何要公諸於世呢?
Ashleycorina
|
其實係咩人?
D相
siuman3317
|
pui-e 發表於 18-11-15 01:07
中間嗰張唔溫馨,似有病兒童要阿媽抱住

吾関細佬事有病嗰個喺呀媽童年陰影呀
vivian468
|
咁都要批評,香港人咁保守,除咗賺錢同投訴咩都唔敢做
99dogdog
|
呢啲真係自我感覺良好,但其實佢係乜水?
agee
|
孕媽興裸拍, 仲攪埋個仔
foggyao
|
個仔3歲,好高喎
hs3290
|
個仔牛高馬大攬住個無着衫嘅阿媽影相。。實比人笑成世啦
wendy614    發表於 18-11-15 07:16
KarenC
|
Angel_Rose 發表於 18-11-15 01:29
你講如廁我想起一個舊同學,次次幫阿女換片都影舊c大特寫放上 fb, 有埋文字描述,仲會用老婆一齊拎住塊片自拍 ...

好核突
wendy614
|
123baby123 發表於 18-11-15 00:22
唔知佢係邊個,亦唔識欣賞第二張相

我都唔知佢係邊個, 只覺得有D眼熟, 第二張真係好核突.