霧眉後好痕,唔覺意r甩咗D焦!

快樂一世
|
霧眉咗3日,瞓瞓下唔覺意r甩咗眉尾部份,點算好,係咪之後都會崩咗一忽架
papa.yaya
|
快樂一世 發表於 18-11-15 03:20
霧眉咗3日,瞓瞓下唔覺意r甩咗眉尾部份,點算好,係咪之後都會崩咗一忽架
...

你係唔係照返工呀,整得自然嗎?
sushiroll
|
快樂一世 發表於 18-11-15 03:20
...

goo_littlebb
|
都3日啦應該己好,其他位都會自然甩架
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:22
快樂一世
|
papa.yaya 發表於 18-11-15 05:05
你係唔係照返工呀,整得自然嗎?

我星期六整,整完覺得幾自然,但夜晚就已經變臘筆小新咁,所以星期一就請假了
快樂一世
|
goo_littlebb 發表於 18-11-15 06:42
都3日啦應該己好,其他位都會自然甩架

但係甩咗嗰D位變返自己膚色,係咪咁架?
wallacemama
|
搽D vaseline 等佢冇咁乾
快樂一世
|
wallacemama 發表於 18-11-15 11:18
搽D vaseline 等佢冇咁乾

我搽木瓜膏,得嗎?
wallacemama
|
回覆 快樂一世 的帖子

我搽vaseline, 搽到NUT晒蕉先停
qq媽媽咪
|
要戒口
快樂一世
|
qq媽媽咪 發表於 18-11-15 11:24
要戒口

我冇特別戒口喎,唔食得D咩呀?
ccmoon
|
包唔包補色呀,唯有補返顏色,依家搽住野滋潤住先
goo_littlebb
|
快樂一世 發表於 18-11-15 11:18
但係甩咗嗰D位變返自己膚色,係咪咁架?

你係咪整好淺色? 應該又唔會係膚色喎...包唔包補色?
happylife1210
|
我霧眉唔會結焦喎,第二日都可以洗頭,又冇變臘筆小新!
快樂一世
|
goo_littlebb 發表於 18-11-15 16:24
你係咪整好淺色? 應該又唔會係膚色喎...包唔包補色?

我都唔知係咪淺色,但會變臘筆小新,包補色,希望補色之後可以遮返比我r甩嗰撻啦,如果唔係就慘了,崩了一大忽
快樂一世
|
happylife1210 發表於 18-11-15 16:36
我霧眉唔會結焦喎,第二日都可以洗頭,又冇變臘筆小新!

乜有唔結焦架,咁我令願揀唔結焦,怪我當初冇揾多D資料,見朋友整我又跟佢整