許志安結婚五周年談感情保鮮

waiwaiii
|
《全球華證金曲獎2018頒獎禮》昨晚共頒發123個奬,大贏家許志安連奪3個大獎表示很開心,並感激粉絲拉大隊越洋支持自己。提到他被周刊拍下購買逾萬元絲巾..

好sweet
http://std.stheadline.com/instan ... E%E7%9A%84%E4%BA%8B
ttjl7
|

michellechiu02
|
waiwaiii 發表於 18-11-15 09:06
《全球華證金曲獎2018頒獎禮》昨晚共頒發123個奬,大贏家許志安連奪3個大獎表示很開心,並感激粉絲拉大隊越 ...

係好sweet

不過有d好奇點解佢仲有獎攞
我以為佢歸隱左添
CCCK1234
|
好sweet
sasa0208
|
michellechiu02 發表於 18-11-15 10:04
係好sweet

佢呢2年都有新歌
超級特務
|
waiwaiii 發表於 18-11-15 09:06
《全球華證金曲獎2018頒獎禮》昨晚共頒發123個奬,大贏家許志安連奪3個大獎表示很開心,並感激粉絲拉大隊越 ...

佢梗係要忘記昨天發生既嘢啦,之前中途都曾經厭過嘛。
李露眉
|
其實佢一初期已同sammi 拍拖,係中途分左手,
我覺得,,佢地係完美演譯.

佢係你, 點都係你,
唔係你, LET HER GO
waiwaiii
|
超級特務 發表於 18-11-15 10:08
佢梗係要忘記昨天發生既嘢啦,之前中途都曾經厭過嘛。

走遍千山萬水,始終都是你最好

mandy952
|
李露眉 發表於 18-11-15 10:10
其實佢一初期已同sammi 拍拖,係中途分左手,
我覺得,,佢地係完美演譯.

可惜冇細路,許志安真係好專一,不過sammie情緒起伏大冇細路都好嘅
wcpcelia    發表於 18-11-15 16:18
超級特務
|
waiwaiii 發表於 18-11-15 10:18
走遍千山萬水,始終都是你最好

人說情歌總是老的好
我說情人總是老的好
李露眉
|
mandy952 發表於 18-11-15 10:20

可惜冇細路,許志安真係好專一,不過sammie情緒起伏大冇 ...

係,好可惜,
SAMMI 4十幾,應該都唔會生.

MagDog
|
michellechiu02 發表於 18-11-15 10:04
係好sweet

唔係呀!有新歌,仲之前轉風格玩band sound. 都好好。似返個音樂人。我反而好似越來越覺得佢唔錯。
Fion710
|

可惜冇細路,許志安真係好專一,不過sammie情緒起伏大冇 ...

佢專一?同個靚女甩拖冇耐即同sammi一齊,果時報導有講佢揾人攝時間心諗住ex,sammi當時有解話,所以佢地拍拖閃閃縮縮一D都唔大方係有原因
抹茶珍珠
|

mariefish
|

hellohelloruby
|
唯獨你是不可取替
waiwaiii
|

冇細路都可以好開心,近年身邊好多親戚朋友都揀唔生BB,兩夫妻無牽無掛周圍旅行,我都好羨慕
李露眉
|
Fion710 發表於 18-11-15 10:52
佢專一?同個靚女甩拖冇耐即同sammi一齊,果時報導有講佢揾人攝時間心諗住ex,sammi當時有解話,所以佢 ...

安仔以前傳係食家
Poyau
|

allin
|
MagDog 發表於 18-11-15 10:47
唔係呀!有新歌,仲之前轉風格玩band sound. 都好好。似返個音樂人。我反而好似越來越覺得佢唔錯。
...
係呀!佢之前個十幾安士好正,同觸執毛等合作,好有火花,香港樂壇依家就算好努力做咗好多嘢,都未必有人知,日日就只係聽Hana 吳若希 果班星夢或者英皇。